Италиански недвижими имоти "в дърво"

Тези, които познават Италианския полуостров, отлично знаят, че той се гордее с хилядолетни традиции по отношение на преработката и използването на суровини за множество цели. Особено в разгара на Ренесанса Италия се е доказала като майстор както в обзавеждането, така и в модата, но и в строителството на сгради с известна слава. Е, изглежда, че тази склонност към изкуството и занаятчийската култура не е загубена през годините. Всъщност в един драматичен период, характеризиращ се с несигурност, страх и страхове, има факт, който вещае добре. Един вид вълна от лекота, която е перфектно свързана с иновативната тенденция на зелените сгради. Говорим за създаване на сгради за различни цели, в дърво. Всъщност в Италия, въпреки че извънредната пандемия създаде значителни критични проблеми във всички икономически сектори, нашият сектор се обърна. Данните говорят сами за себе си. В Италия през 2020 г. имаше значително увеличение на дървените конструкции, генерирайки индуцирана сума за националната икономика от 1,33 милиарда евро. Интересна фигура.

Но също толкова важно е да се разбере кои и колко единици са построени по тези начини. Общо са издигнати 3300 единици, като увеличението в процента на поисканите разрешителни е равно на 7% повече от предходната година. Но не само. Търсенето от чужбина също заслужава внимание, отново в сектора на недвижимите имоти, който в комбинация с този на дървените сгради се оказва печеливша комбинация. Искането за интернационализация е 20 процентни пункта, с оборот, който достига 60 милиона евро. В обща безизходица тези цифри са малък проблясък на надежда да върнат италианската икономика, но също така и международната икономика обратно в релсите.

Самият индустриален сектор преживя истински възстановяване, породено от това внезапно, но и стимулиращо търсене. Също така е необходимо да се разбере къде това явление е най-концентрирано. Известно е, че италианският полуостров винаги е бил обект на много силна разлика във височината между Север и Юг, по отношение на индустриалното развитие. Всъщност центровете за производство на дървени недвижими имоти се намират главно на север, в района, разширен сега от известния индустриален триъгълник. Но също така много райони на Центъра и на юг сега изглежда искат да се изправят срещу този нов тип зелен и алтернативен пазар на недвижими имоти. Следователно цялата нация се адаптира към тенденция, която, освен че е иновативна, успя да събуди икономически сектор, който беше на път да влезе в безизходица, поради извънредната пандемия.

Какво е бъдещето, което предстои през следващите месеци? Ще продължи ли този щастлив момент в толкова драматично време? Или просто ще бъде преминаваща фаза? Въпреки че нямаме данни в ръка, за да можем да дадем отговори, ние ви каним да продължите да ни следвате на нашия портал. Всеки ден ще откривате нови новини, които ще ви информират за тенденциите на международния пазар на недвижими имоти и за новите тенденции, които да следвате, за да направите дома си все по-подробно обработен! Винаги тук, винаги с Realigro!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB