Миланска столица на възстановяване: новината

Прекрасният италиански град, столица на модата, също е кръстен заради тъжна скоба, преживяна от цялото земно кълбо. Тази, свързана с Коронавирус. На полуострова Милано беше градът с най-голям брой случаи и смъртни случаи. Драма, която отекна в страниците на международните новини за престъпления. След края на италианското блокиране това, от което се страхува населението, е главно завръщане към онези драматични дни, белязани от новините. Но изглежда, че възстановяването наистина е дошло. Както във всеки сектор, и в сектора на недвижимите имоти имаше забележима реакция. Ето защо днес решихме да анализираме подробно какви ще са прогнозите за един от най-търсените градове в търсачките от тези, които искат да се преразпределят. Независимо дали става въпрос за чуждестранни или национални портфейли, няма съмнение: Милан има решаваща роля в италианските недвижими имоти.

Преди съдбовното блокиране прогнозите за италианския пазар на недвижими имоти бяха далеч от отрицателни. Говорим за 7% увеличение на продажбите на имоти (за общо 27 800 приключени транзакции. Оборотът - 8,9 милиарда евро, което гарантира 10% повече в сравнение с 2019. Новите сгради са допринесли за това значителен растеж, достигайки 3,5% от общите транзакции, винаги сравнявайки всичко със същия период на предходната година Що се отнася до цените, (средните) винаги преди блокирането, те достигат 2,5%.

И сега ? Как ще се развива недвижимите имоти в Милано? Да започнем от страната на търсенето. Пандемията безспорно е повлияла на исканията за местна собственост. В град Милано, за тези, които търсят жилище, цената за периферните райони е средна до висока, предвид големия размер на апартаментите в този район, което ни кара да разберем как цените всъщност ще се увеличават прогресивно. Освен това ще се променят и плановете на апартаментите. Както вече казахме в предишно ръководство, ще се опитаме да намерим имот, който е достатъчно голям, за да включва зони за релакс и за гостите. Причина, поради която, както за нови сгради, така и за вече съществуващи, преустройството на пространствата ще бъде безспорно, подкрепено с допълнителна цена, по-висока от самия имот.

По отношение на прогнозите по отношение на споразуменията за покупко-продажба, общите транзакции биха могли да достигнат до 21 хил. През 2020 г. При процент, равен на -19% в сравнение с 2019. Новите сгради също показват отрицателна тенденция в недвижимите имоти в Милано, като -15% - Това означава, че офертата ще намалее драстично, преминавайки от 20% на 15% в сравнение с общия брой имоти в момента на пазара.
Надяваме се, че недвижимите имоти на тази реалност, толкова живи и значими за Италия, ще се възстановят възможно най-скоро. Междувременно ви каним винаги да се консултирате с нашия сайт!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB