Луксозни жилища в провинцията: новата английска тенденция

Понякога се препоръчва връщане към произхода. Британските инвеститори са наясно с това и са решили да изберат доста необичайно решение. Тясно свързана със света на недвижимите имоти. Както можеше да се досетите от заглавието, мнозина се интересуват от закупуване на имот в провинцията. Въпреки това, че е оборудван с всеки вид лукс. Истински обрат, който заслужава да бъде анализиран от внимателния ни екип! Така че, ако тази тема предизвика любопитство и за вас, има само едно решение. За да продължите да четете следващите редове. И така, можем да открием тази новина!

Изхождаме от предположението, че както е известно за съжаление, периодът, който преживяваме, не е най-добрият. Опитваме се по всякакъв начин да се адаптираме към тази нова и тъжна реалност. Смяна на навици и често работа върху себе си. Но е открито как прякото и непрекъснато съприкосновение с природата може да бъде валиден съюзник в тази борба за промяна от Covid-19. В Обединеното кралство, където ситуацията е повече от драматична, изглежда няма съмнение. Инвестицията в недвижими имоти трябва да бъде уникална: тази за къща в провинцията, заобиколена от зеленина. Но не просто всяка къща, а бижу във всички отношения. Следователно луксозният пазар, който рядко подлежи на промяна, изглежда е особено засегнат от извънредната пандемия.

Изненадващ е фактът, че точно миналата година, в същия период, британските луксозни домове в провинцията бяха загубили своята привлекателност. Причини? Те са много. Започвайки с много високите данъци, преминавайки от несигурността, породена от Brexit, до заключението с високите разходи за поддръжка. Без съмнение по-високо от мезонета в центъра. Рискът, тогава конкретна реалност, от ново заключване, разкри важността, дори и за най-богатите, на прекарването на времето в дома, заобиколено от природата. Пик, който е имал същите цифри между края на 2007 г. и началото на 2008 г. Затова не е изненадващо, че миналата година единствената селска и луксозна британска къща достигна 15 милиона лири. Следователно сценарият е предопределен да се промени. Всъщност тя вече се променя. Почти 20 селски имота в Англия са били продадени и предлагани за над 15 милиона британски лири (всяка).

За да се опита да даде някакъв вид авторство на това явление, то беше определено от експертите като „ефект на Ковид“. Данните показват, че офертите на пазара през тази двусмислена 2020 г. са видели цените им да експлодират с 182%
Как ще се развие ситуацията? Дали това ще бъде само временен ефект, като се надяваме пандемичната ситуация, или трябва да очакваме реално връщане към основите? Докато чакаме да намерим отговор на този въпрос, ви каним да продължите да бъдете в течение. Как Следвайте всеки ден най-пресните новини, свързани с пазара на недвижими имоти, дизайн и много, много повече!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB