Ваксини и недвижими имоти: обещаваща комбинация

Критичността на извънредната пандемия сега е безспорна на глобално ниво. И е известно, както се съобщава в предишните ни ръководства, секторът на недвижимите имоти е сериозно засегнат поради пандемията Covid-19. Днес решихме да се заемем с определена тема, в съответствие с казаното в предишните редове. Затова ще обсъдим дълбоката връзка между недвижимите имоти и извънредната ситуация в Ковид, този път в положителен смисъл. Защото да, има нещо ново, което дава надежда както на потенциалните купувачи, така и на собствениците на имоти. Тази, свързана с откриването на ваксината, създадена за пълно унищожаване на вируса SARS COV 2. Така че, ако сте готови, можем да открием нашата мини колона.

Изхождаме от предположението, че подобно на глобалните измерения, които пандемичният феномен е приел, изглежда надеждата, подхранвана от всички потенциални купувачи и други, е често срещана. Интересува се да играе определена роля в глобалния пейзаж на недвижими имоти. Ако в началото на извънредната ситуация най-засегнат е бил секторът на недвижимите имоти, днес ситуацията е диаметрално противоположна. Всъщност точно в деня след разкриването на новината за откриването на мощна и 94% ефективна ваксина дяловете на някои от най-големите собственици на недвижими имоти скочиха рязко. Увеличение, което надвишава 20%. Трябва да се помни, че по време на първата вълна както собствениците на офисите, така и тези на всеки друг сектор, включен в тухления сектор, страдаха много. И не само емоционално.

Драматичните „пикови“ загуби, регистрирани от „първоначалния“ период, т.е. март 2020 г., до последните няколко седмици са били значителни. Поради тази причина намесата на различните национални правителства беше необходима, а в някои случаи дори недостатъчна, за да се помогне на всички работници и наематели, участващи в сектора. В предишни ръководства споменахме испанските, френските, немските и италианските случаи. Но приблизително всяка нация е почувствала необходимостта да работи, за да избегне пълния колапс на сектора. Следователно не е изненадващо как подобни оптимистични новини, макар и все още в зародиш, като откриването на потенциално решение за Covid-19, създадоха този бум на покупките. И това не е всичко. Понастоящем няма разлика между повече или по-малко заможните социални класи.

Всеки, който планира да инвестира в недвижими имоти, е зает сега. Защото общата криза, която преди поставяше граници и задържаше всякакви действия, насочени към подписването на договор за продажба, сега се трансформира в трамплин. Очевидно не е лесно да се разбере и най-вече да се предскаже каква ще бъде тенденцията, свързана с това явление. Това, което можем да ви гарантираме, е, че винаги ще ви актуализираме всеки ден на нашия портал. С надеждата ситуацията да се подобри във всички сетива, ви каним да ни следвате, за да не пропуснете никакво съдържание за недвижимите имоти като цяло и за всички сектори, свързани с него. А вие, готови ли сте да инвестирате в недвижими имоти след тази добра новина?

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB