Преместване в нов дом: най-новите трябва да има

Когато се премествате в нов дом, често не знаете откъде да започнете по отношение на мебелите. Разопаковайте и подредете различните кутии, вземете решение за всякакви цветове на стаите или се адаптирайте към вече обзаведена къща. Накратко, всеки път, когато трябва да се сблъскате с различни повече или по-малко уместни проблеми. Но кои са новостите от 2020 г., които никога не бива да липсват в жилище, когато сте на път да обзаведете нов дом?

Без да губите сърце и без да харчите твърде много, е възможно да направите разлика и да вмъкнете мебели или декоративни аксесоари с голямо въздействие и полезност. Нека да разберем заедно най-новите must have за нов дом!

Нека започнем с един от обектите, който най-добре представя концепцията за комфорт. Диванът. Известно е, че диваните могат да издържат години, ако са с отлично качество и често могат да бъдат модифицирани, просто като ги покрият с кърпи с различен стил. Но от време на време те трябва да бъдат заменени. Ето защо, когато решите да се преместите в къща, изберете внимателно дивана си. Всъщност, напомняме ви, че освен че е от съществено значение за нашата зона на комфорт, диванът е доминиращ елемент по отношение на интериорния дизайн. Така че, ако искате да придадете цвят и по-дръзък стил на доста едноцветен хол, фокусирайте се върху дивана. Както върви, можете да го обличате по всяко време!

И именно върху стила и върху домашната харизма ще се фокусира втората точка от нашето мини ръководство днес. Кой от вас е любител на изкуството? Не е нужно да сте най-добрият експерт на художника, за да направите дома си още по-специален. За да откриете новия си дом със забавно докосване, съсредоточете се върху произведенията на изкуството. Обичате черно-бели фотографии? Потърсете ги в различните магазини за мебели! Любител ли сте на пътуване? Заложете на картите на градовете на местата, които сте посетили! И ако наистина искате да преувеличите, дайте отдушник на въображението си, също търсейки на реколта пазари, тези мебели или аксесоари малко извън мода, но които отразяват вашата личност! В крайна сметка, за да живеете в нов дом, средата трябва да е близка до вашите нужди, а не на тези от модата!

А за кухнята? Кои са неизбежните елементи, които да купите веднага след преместването на къща? Ако бюджетът е проблем за вас, решението е просто: табуретки табуретки табуретки! Освен че придадете винтидж, но модерна нотка в същото време, можете да избегнете заемането на твърде много място с класическите столове. Освен това никой не ви забранява да избирате различни стилове и цветове. Можете да ги замените и модифицирате по всяко време! Всъщност класическият бар стол може да направи кухнята по-бляскава среда, без да губи топлината, която я отличава. И ако имате късмет, че имате остров, на който да приготвите вечерите си с приятели, добре, че сте се ударили в центъра!

И така, готови ли сте да търсите новия си дом? До сега обзавеждането вече няма да е проблем!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB