Изграждане на къщи над супермаркети: новостта на недвижимите имоти

Пространството никога не е достатъчно. Особено по отношение на сектора на недвижимите имоти. Това, което наскоро направи заглавия във вестниците, е как големите мултинационални компании са в състояние да разстроят дори най-малко урбанизираните места с лекота. Преобразуването им в туристически зони и създаване на нови жилищни зони.

 Очевидно най-силно е засегната концепцията за устойчивост на околната среда. В тези последни периоди, когато търсенето полудява и пазарът не винаги е в състояние да задоволи всички искания на сектора, препоръчително е да изберете други решения. Сред тях новост, която изглежда е приета от няколко мултинационални компании, е тази на изграждането на апартаменти над основните супермаркети в града. Иновативна идея, която да отговори на нуждата от наеми или много по-евтини договори за продажба.

Първоначално тези проекти са предприети в Германия, но също така получават пълно приемане от други страни. По-специално заявката за приемане на тази нова форма, която би могла да промени коренно света на недвижимите имоти, беше приета с висок глас от най-популярните градове в момента.

Всъщност в предишните ръководства вече изброихме кои градове са най-привлекателни за потенциалните купувачи, въпреки факта, че разходите за живот не са толкова достъпни. И ето описаното по-горе решение се оказва изключително валидно. Сред германските градове, които се присъединиха към проекта, си спомняме Берлин (с над 2000 единици, помним Берлин (който включваше повечето супермаркети), но също и Мюнхен и Франкфурт. Но какви са измеренията, до които това явление може да достигне?
Спекулира се, че много други страни, дори и тези със значително по-ниски разходи за живот, като тези в Източна Европа, ще предприемат тези мерки. В Германия се очакват максимум 30 000 нови жилищни единици. Но вероятно явлението ще има много по-широка граница на действие.

Но дали цените ще останат така? Или ще се увеличат? Вероятно, след като феноменът се стабилизира и вече не се счита за изключителен, цените могат да се повишат. Но ако вземем предвид, че това са конструкции, насочени именно към увеличаване на предлагането по силата на търсене, което със сигурност не е елитарно, можем да разберем как ценовият диапазон ще остане непроменен.

Сред основните държави, които се присъединиха в допълнение към Германия към този напълно реален Нов договор, помним:
- Испания
- Англия
- Холандия
- Италия
- Швейцария
- Дания
- Ирландия
- Португалия

Това е наистина уникална иновация, въпреки своята простота, тъй като дава на недвижимите имоти ново лице. Този на икономическия сектор, който може да бъде гъвкав (още повече) към нуждите на пазара, който все още се създава.

Искате ли да знаете повече? За да сте в течение на новини, свързани със световните недвижими имоти, просто ви препоръчваме да четете нашите статии всеки ден!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB