От ваканционен дом до умна работна зона

Повторното преобразуване беше паролата през този период на блокиране. И продължава да бъде. Следователно във всеки икономически сектор е от съществено значение да се приспособява и възстановява старите навици също при определено по-изгодно поведение. Ето защо решихме да фокусираме вниманието върху това, как една драматична ситуация се оказа изгодна за недвижимите имоти. По-специално по отношение на сектора на краткосрочните наеми.
Има много и ще бъдат празни апартаменти, които може да не са заети. Да не говорим за критичността на туристическите зони.
За да се поправи тази ситуация, блестящата идея. Преобразувайте апартаменти в интелигентни работни зони.

Идеята се заражда от необходимостта да се живее повече от преди в собствените домове дори в работно време. За мнозина това може да е било просто континуум. Но много работници трябваше да се адаптират към всичко това. Майките се борят с видео уроците на децата си. Бащите имат намерение да обработват бизнес разговори и домашно направете сам. Накратко, адаптирането не беше лесно. Така че ако за мнозина работата в една и съща къща, в която живеете, всъщност може да бъде проблематична, помислили сте за наистина полезно решение. Преместете се дори временно в нашия „офис“. Може би на един хвърлей от морето.

В този случай предимствата не попадат само на тези, които се нуждаят от нова работна станция. В период на несигурност, като този, на който сме свидетели, имаше много обаждания, получени от собствениците на имоти, но също така и на хотели, нощувки и закуски, за анулиране. Наистина забележителна щета, като се има предвид, че летният сезон за много страни означава само едно: туризъм. Всъщност последното е движещата сила за много държави. Често придружава и насърчава недвижимите имоти. Не е случайно, затова за първи път е възможно да се използват повторно къщи, предназначени за туристи, за помещенията.

Силната точка на тази сензационна политика е офертата. Не се предлагат къщи. Не се предлагат офиси. Но това са домове, оборудвани с всички удобства както да ги изживеете на 360 градуса, така и да работите върху тях.
За да се елиминира всеки потенциален риск от заразяване, почистването и дезинфекцията ще бъдат стълбовете на този напълно иновативен процес. Накратко, ще бъде създаден безпрецедентен сегмент от недвижими имоти.

Все още не се знае какъв ще бъде обхватът на потребителите, които ще се възползват максимално от тази услуга. Това, което е сигурно е, че със сигурност тази критична ситуация породи нови стимули за възстановяване на домовете, които в противен случай биха били допълнителен разход за самите собственици. Може би, правейки това, дори по-късно същите компании ще рекламират коворкинг пространства в най-стимулиращите области, на ниво пейзаж.
Ако сте любопитни да знаете повече .. добре вече знаете какво да правите. Бъдете в течение с нашия портал!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB