Холандски недвижими имоти: как да се движим?

Световните недвижими имоти претърпяха тежък удар заради Коронавирус. Но не можем да говорим за общо отношение по отношение на възстановяването след пандемия. Един от най-интересните пазари досега, този на Холандия, постепенно започва отново. Но за тези, които се интересуват от инвестиране в холандска тухла, как трябва да се държи? Ето защо днес решихме да отговорим на петте най-често задавани въпроса в една малка новина, посветена на холандските недвижими имоти. Така че, ако сте готови, можем да започнем!

Нека започнем с анализа на най-популярния пазар в цялата област. Тоест това на Утрехт. Какви ще бъдат последиците от пандемията? В момента се увеличава предлагането. Необходимо е много собственици да имат непосредствена икономическа сигурност. Само за да се изправи пред този критичен период. Толкова много „втори домове“ ще бъдат пуснати на пазара. Очаква се те да предизвикат интерес у потенциалните инвеститори.

Спонтанно е да се разбере каква е ценовата тенденция. По време на тази фаза на тотална блокада тези, които са търсили квартира, са се увеличили. Така много къщи се продават на все още висока цена. За разлика от много други страни, където именно заради коронавируса, цените на имотите бяха драстично намалени, за да стимулират икономиката.
Но въпреки всичко очевидно не липсват изключения. Накратко, просто потърсете офертата, която най-добре отговаря на вашите нужди, с надеждата, че ще бъде и удобна.

Анализирайки евентуална продажба, посещението на имота стана проблематично. Разрешено ли е? Разбира се, да ! Но при следните условия.
Хората, които имат достъп до къщата, не трябва да надвишават максималния лимит от три лица. Разстоянието, което трябва да се поддържа, трябва да бъде най-малко 1,5 метра и, разбира се, е задължително да дезинфекцирате ръцете, да носите ръкавици и маска.

Накратко, можем да кажем, че въпреки тези малки трикове, холандските недвижими имоти не са претърпели големи промени. Трябва да се разбере какви ще бъдат последиците от тази ситуация на икономическо, но преди всичко социално ниво. Основните въпроси, на които все още не може да се отговори, се отнасят до целта, която ще се появи сред инвеститорите, най-популярният сегмент на офертата и не на последно място - каква ще бъде най-популярната договорна типология. Като цяло видяхме как отговорът на този последен въпрос се генерира от типично културен фактор. В съседна Германия например ще изберем договори за наем, за разлика от други страни, където закупуването на имот е задължителна стъпка в живота на всеки гражданин. Един вид символ на състоянието.

Така че, ако също се интересувате от гмуркане в холандските недвижими имоти или просто сте любопитни да научите повече, просто трябва да продължите да следите нашия портал!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB