Технологии и недвижими имоти: иновативни брави

Няколко пъти в нашия портал споделяхме новини как технологията промени коренно недвижимите имоти. Общият знаменател, присъстващ в различните новини, се постига от голямото подобрение, донесено от технологичните иновации в живота на всички нас. Подобрение не само по отношение на жилищата, но и по отношение на качеството на живот и психическото и физическото благополучие. В тази връзка знаехте ли, че усещането за сигурност, възприето в дома ни, влияе положително на настроението ни?
Но как всъщност можем да го стимулираме? Е, днес ще поговорим с вас за наистина иновативен, но не толкова скорошен елемент, който ще ви гарантира по-голяма психологическа и практическа безопасност.

Всъщност днешните главни герои са интелигентни брави. Колко пъти сте напускали къщата със съмнението, че не сте затворили вратата? Или в още по-сериозни случаи, след като сте забравили ключовете? Излишно е да казвам, че тези въпроси са на дневен ред. Но чрез интелигентните брави домът ви ще придобие двойна стойност. Чисто икономическият и най-вече този, свързан с усещането за спокойствие, което ще изпитате.
И така, как да управлявате смарт ключалки? Ако говорим за интелигентен живот, можем да се обърнем само към нашите мобилни телефони. Следователно ще бъде достатъчно да инсталираме подходящото приложение на нашия смартфон, за да имаме контрол върху домашните врати.

Но защо да изберем тези умни устройства? На първо място да се съсредоточим върху практичността. Но не само това. Новостта, внесена от най-новите интелигентни брави на пазара, се дава от възможността за самозаключване на самите врати.
След като изберете време, което може да се редактира, всеки път, когато решите да зададете общо затваряне, можете да избирате между две опции. Или въведете идентификационен код, който може да се променя от време на време, или задайте автоматично разпознаване на хост. И в двата случая говорим за системи, които са на преден план, но които са преодолели страховитата пречка за защита на личния живот и биометрични данни.

Това прави невъзможно да се подправят на система, която очевидно е хакерска! Наистина безценна сигурност, като се има предвид, че живеем постоянно в мрежата и че нашите данни могат да бъдат екстраполирани.

Наистина важна иновация, която е решаваща стъпка в опита, който вече се наложи, да превърне дома си в интелигентен. От всички гледни точки. Не говорим за проста домашна автоматизация, а за фундаментален съюз между собственика на дома и неговата сигурност. , Както успяхте да разберете, връзката между вашето благополучие и подобряването на домашните стени, в които живеете, е свързана с двоен сюжет.

От Съединените щати обаче се очакват допълнителни новини. Безспорни лидери в сектора на домашната автоматизация и интелигентните градове. Но дотогава, всичко, което трябва да направите, е да продължите да четете нашите новини, винаги на нашия портал Realigro

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB