Проекти на открито: най-търсените новости

Проектите на открито са най-търсените новини след Covid в търсачките. Очевидно е, че след ситуацията с блокирането, основната потребност, изразена от повечето граждани, е създаването на зони на открито.

В различните ръководства в нашия блог се спряхме на това как да подобрим балконите и предварително съществуващите площи в къщата. Давайки им някакъв характер и цвят. Но изглежда, че необходимостта от създаване на по-големи помещения се е увеличила, превръщайки се в истинска тенденция за 2020 г. Ето защо много първоначално по-стандартни проекти са превърнати в райони с характеризиращ елемент: градина на открито. Така че, нека се опитаме да разберем какви ще са печелившите стъпки, за да направим тези новости толкова искани в новата недвижима собственост след пандемията!

На първо място е необходимо да се знае, че когато става въпрос за толкова важно подобряване на имот, е необходимо да се искат извънредни разрешителни. Независимо от държавата, в която се намирате, известно е, че през последния период разрешителните, изисквани в публичните администрации, внезапно са се увеличили, за да се прилагат подобрения в пространствено отношение.
Увеличи се и потреблението на зелени материали. Нека да поговорим за типичните инструменти за градинарство, но не само. Покупката на стоки и аксесоари за обзавеждане на открито също мина добре. Най - известен? Беседки, които означават естетическо подобряване на свойството с голямо въздействие! И визуално, но и физическо!

Вместо това всички пластмасови и неекологични елементи бяха заменени от дърво и метали. Това е така, защото ситуацията с пандемията промени всички типични нужди на всеки от нас. На първо място, да се отдалечите от градския свят и да се отдадете напълно на природата. Така че дори търсените материали за дома ни бяха дърво, във всичките му форми и цветове и дори най-суровите метали. Толкова довиждане с пластмаса! За проекти за подобряване на недвижими имоти се нуждаете от зелен палец. Или дори цялата ръка!

Потреблението също се промени. Имаше много повече внимание към сметките за комунални услуги и това доведе до подобряване на така наречената „домашна икономика“. Така това екологично отношение също е изместено към създаването на външна среда. Като ? Чрез инсталиране на хидропонни напоителни системи, които също могат да позволят дистанционно управление и значително намаляване на потреблението!

Накратко, непрекъснато подобрение, но ... на каква цена? Цените за изграждането на външна зона, така желана от повечето инвеститори, са високи. Говорим обаче за „второстепенна нужда“, която с това блокиране се издигна на първо място на подиума. Когато става въпрос за спешни нужди, цените са само цифри. Докато чакате да разберете какви ще са новите тенденции за недвижимите имоти, ви каним да следите нашия канал!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB