Когато се продава държава

Светът на недвижимите имоти не спира да ни изненадва. Той се развива според модата, нуждите и начина, по който можем да видим с очите си, дори по време на пандемии. За да се опитаме да улесним показанията си, решихме да посветим днешните си новини на много причудлива продажба. Всъщност, малко село е обявено за продажба във Франция. Изглежда абсурдно, но е чиста реалност. Но ако се интересувате да научите повече, просто прочетете следното. Предполагаме, че със сигурност не се случва всеки ден да се вижда обява за продажба на село.

Но знайте, скъпи читатели, че това не е просто село. Е, въпросният обект е село, датиращо от петнадесети век, в Лоара, точно на два часа от Париж. Цената е 845 000 евро. Но нека видим заедно от какво е съставено това село. Разширението е около осем хектара, заобиколено от гори, прекрасни езера, където също е възможно да се лови. Изолирана зона, но в същото време идеална за тези, които обичат да са в пряк контакт с природата. Но нека да влезем в подробности. Колко сгради има в този район? До 14, всички свързани перфектно от селски пътеки, обединени от пещи за изгаряне на дърва, които отлично напомнят атмосферата от миналото. Единствената сграда с уважаван прием е основната. Това означава, че районът лесно се превръща в система за нощувка и закуска.

Очевидно това са сгради, които трябва да бъдат напълно възстановени, тъй като времето и течението на времето са променили значително сградите. Освен това е възможно да се отбележи наличието на древни знаци, които демонстрират древното предназначение на някои структури. Те включват boulangerie и бирария. Пътните знаци също са останали почти непокътнати. И точно това прави тази реалност толкова специална. И ако смятате, че подобна реклама е била неуспешна, грешите. Има много хора, които проявяват интерес да станат инвеститори на тези 14 структури. Но все още никой не е станал собственик. Главно поради Covid, който не позволяваше навременното сключване на различните договори и който не гарантираше на мнозина да ги подпишат поради невъзможността да посетят мястото.

Всъщност трябва да се отбележи, че както посочихме в предишни ръководства, Франция претърпя много силна реакция както за извънредната пандемия, така и за многобройните и в някои случаи непрекъснати терористични атаки, които разтърсиха както местното население, но и други нации. Всъщност мнозина, макар и очаровани от най-девствените френски райони, се страхуваха да продължат с такава важна стъпка, като инвестирането в тухления пазар. Следователно не знаем кога ще бъде сключена тази сделка и кой ще бъде щастливият инвеститор. Но ние сме сигурни, че постоянно ще ви информираме за тенденциите в световните недвижими имоти. Надявайки се, че спешната пандемия може да е само отдалечен спомен.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB