Pantone 2021: как се променят недвижимите имоти

Както знаете, светът на дизайна е тясно свързан с този на пазара на недвижими имоти. И двамата можем да ги определим като две страни на една и съща монета. По-специално, дизайнът и следователно домашният декор ви позволява да придадете индивидуалност на имота. Следвайки модата, насърчавайки най-капризните тенденции или премахвайки праха от забравените. Е, сега сме в дома направо. Тази 2020 г. беше доста тежка и за съжаление загубите не са регистрирани само на икономическо ниво. Но за да се надяваме, че следващата година ще бъде по-добра, искаме да посветим тази нова рубрика на нещо ново.

Тази, открита от гениите на цвета. За тези, които са по-практични в сектора, те знаят за какво говорим. Но нека започнем с реда и да се опитаме да определим кой е безспорният герой на днешните новини. Институтът Pantone направи новината. За тези, които не са запознати с него, Pantone е най-високият международен авторитет в света на цветовете. В края на всяка година Pantone винаги е определял кой оттенък ще бъде главен в следващите 365 дни в различни сектори като мода, индустриален дизайн, графичен дизайн и погледнете го, дори за интериорен дизайн! Но тази година избраната задача ни изненада. Защото ако за миналата година това беше синьото като печеливш цвят, за 2021 г. беше избрана комбинация от два нюанса: сив и жълт, съответно PANTONE 17-5104 и PANTONE 13-0647. Какво позволява тази комбинация от цветове? Как ще бъде възможно да се използва в дома?

На първо място трябва да приемем, че изборът съвсем не е случаен. Това е комбинация, способна да дава светлина и енергия в околната среда. Следователно първото използване, което може да се използва, е именно това, което се отнася до боите, които ще се използват по стените. Едната идея е да се създаде стая с четири сиви стени и една жълта. Това веднага ще придаде цветен баланс на околната среда и ще създаде по-ярка зона, жълтата, където можете да се прицелите. Но за тези, които не са толкова практични и не искат да се осмеляват с толкова важно докосване, има и други решения. Такива като обзавеждането. Във всички домове има онези мебели, които трябва да бъдат ремонтирани. Като килерчетата в кухните. Следователно можете да ги пребоядисате и да използвате тази хроматична редуване. Веднага тази мебел, освен че ще поеме нов живот, ще придаде модерна нотка на вашия дом. Но отново, ако не сте много добри с цветовете или може би не сте решили колко полза може да има подобна комбинация, изберете тъкани. Като покривки, чаршафи, възглавници.

Но и други аксесоари като рамки, способни незабавно да влеят добра доза блясък и жизненост. Но обединението на тези два нюанса далеч надхвърля използването в недвижимите имоти. Посланието, предадено от Pantone, е за допълване, което е не само хроматично, но и преди всичко човешко. И така, надяваме се, че с нашите съвети как да използвате новия цвят Pantone за подобряване на дома си, можете да започнете 2021 г. по правилния начин!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB