Прераждане за 12 месеца за Европа

За съжаление вестниците говорят ясно. Европейската, но и световната ситуация е наистина критична. Covid-19 буквално преобразува пазара и често, както в най-тежко засегнатите страни, и икономиката. Наблюдава се преобразуване на икономически дейности, които често се поддават, за да направят място за защита на човешкото здраве.

 Във всичко това обаче е правилно да разберем какви са шансовете за икономическо възстановяване във всяка страна и най-вече в рамките на това колко резултати могат да се получат. По-конкретно, според основните икономисти, недвижимите имоти все още имат потенциален марж за възстановяване, представен през следващите 12 месеца. Следователно отговор на отворен въпрос, на който се спряхме в едно от предишните ни ръководства. И така, как ще успеем да се върнем към стабилна ситуация в Европа?

Нека се опитаме да разберем подробно ситуацията. 75% от специалистите по недвижими имоти очакват положителни резултати. Как стига толкова оптимизъм в реалността, че вместо това се нарича световна пандемия? Всичко произтича от обикновен въпросник, приложен на експерти по недвижими имоти и секторни икономисти.

Около 90% от служителите в европейския сектор за недвижими имоти сега работят чрез интелигентния режим на работа. За тази извънредна ситуация се използва иновативна формула, която, изглежда, е дала нов хоризонт в работни условия. Същият факт гласи, че в момента техният индекс на конкурентоспособност на труда и стимули за подобрение е увеличен, достигайки седем точки по скала, варираща от 0 до 10.

Въпреки безспорното забавяне, причинено от коронавируса и първите дни на адаптация към тези нови работни ситуации, пазарът на недвижими имоти изглежда просто променя формата си.

Ние сме уверени - според публикуваното от икономистите - тъй като все още не е имало пълно спиране на инвестициите или транзакциите. Осигуряването на европейския пазар на недвижими имоти остава отворен и не е във фаза на застой.

Що се отнася до бъдещите прогнози за представянето на международния пазар на недвижими имоти, следните бяха претеглените отговори по силата на дългосрочен икономически-финансов анализ.

- 1% от икономистите се обявиха оптимистично за (положително) представяне на пазара на недвижими имоти в следващите 90 дни
- Откриваме една и съща стойност за времеви хоризонт от около шест месеца
- 21% от анкетираните, от друга страна, се обявяват за изключително уверени, ако вземем предвид период от време, който ще приключи до края на 2020 г.


А експертите по недвижими имоти?

За тях много по-висок процент оптимизъм! Да поговорим за 38%! Значителна стойност, която е добра за реално възстановяване в сектора.

Въпреки че не липсват притеснения, ситуацията е добре. Ще се осъществи първоначална глобална икономическа рецесия, която обаче като такава ще доведе до общо изравняване.
Следователно се очаква действително подобрение на ситуацията. Междувременно ние винаги ще ви актуализираме на нашия портал.

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB