2020 г. е минимален

Minimal е стил, придобил голяма видимост през последните години, поради различни причини. Гъвкавост, икономичност и най-вече модерност. Но обикновено този стил се свързва главно с мебелите. Но 2020 г., както казахме в предишните ръководства, ще бъде запомнена като годината на блокирането. Период, в който всеки от нас се е сблъсквал със собствените си домашни стени и пространства, често твърде тесни. Ами ако ви казахме, че минималният ще бъде най-емблематичният стил на 2020 г.?

Е да. Според експертите в бранша, освен необходимостта от създаване на по-зелени пространства, след заключването ще има нужда от предефиниране на къщата, но в простота. И така, ето тенденциите, които ще включват инвеститорски къщи, в пълен минимален стил!
На първо място ще изберем откритото пространство. Както в структурно отношение, така и по отношение на зрението. Причина защо, ние ще се опитаме да разширим съществуващите пространства, като премахнем подразделението на стаите. В човешката психика, след период на изключително ограничение, необходимостта да се живее в по-големи среди е от основно значение. Сред най-различни искания, най-популярните са дадени от по-ярките цветове и '' редактируемите '' мебели. Всъщност през последния период се увеличават покупките на мебели, оборудвани с колела или "прибиращи се". Само за да се адаптира към всяка ситуация и да възстанови пространството. А цветовете? Основно за визуално разширяване на помещението.

Следователно в началото с пастелни цветове, които побеждават върху бели нюанси. Зеленият градински чай също е цветът, който най-често се използва в периода след Covid. Вероятно заради способността си да отпуска зрението и ума! Втора важна стъпка, която със сигурност ще се появи в периода след Covid, е тази за персонализиране. Характерно за минималния стил! И така, винаги според казаното от психолозите, необходимостта от персонализиране ще бъде в основата на тази критична скоба, която е изпитала цялата планета.

И това в някои случаи продължава да живее. И този стил ще представлява необходимостта от промяна на къщата, с простота и най-вече евтиност. За разлика от останалите, всъщност минималният стил предвижда преустройство на онова, което е съществуващо. Това означава да не се сблъсквате с прекомерни разходи, а просто да освежите или промените както обзавеждането, така и стаите.

Излишното ще бъде елиминирано, за да се даде повече място както на стаите, така и на най-конкретните мебели. Освен това, отново според резултатите от проведените различни проучвания, промените са направени най-много от тези, свързани с парцелите на домашните стени. Да, тогава до малки геометрични дизайни с меки цветове, които могат да гарантират баланс за цялата къща.
Какво можем да кажем, тази новост в света на недвижимите имоти и домашното деко, родена от драматично преживяване, се превърна в истинска мания! За да разберете повече новини за недвижимите имоти, следете се!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB