Като в роман: Къщата на Storm Peaks се продава

Замисляли ли сте се някога какво би било да можеш да живееш любимия си роман? Признайте си, повечето от вас, поне веднъж в живота си, идентифицирани с главния герой на литературно произведение. Би било фантастично да можем да изживеем напълно тази обстановка, която винаги ни е карала да мечтаем. Ами ако ви кажем, че това желание може да се сбъдне? Е да. За неизлечимите романтици къщата, вдъхновила този шедьовър, най-накрая се продава. Точно в Йоркшир можете да намерите Ponden Hall. Любопитни ли сте да научите повече? Е, тогава можем да открием днешната чисто нова рубрика! Да започваме!

Тази колона ще бъде необичайна. Защото решихме да вземем неразделни части от романа, за да опишем по-добре характеристиките на това прекрасно имение. Емили Бронте пише за стол, гардероб и голяма дъбова ракла. Стаята Earnshaw перфектно въплъщава това описание. Припомняме ви, че в момента резиденцията е превърната в нощувка със закуска, но това не означава, че не може да бъде преобразувана отново в частен дом. Продължавайки с описанието, подчертаваме наличието на девет спални. Всички с изглед към прекрасен пейзаж, където можете да се потопите напълно. Всъщност всичко си припомня по безупречен начин, типичната романтична и в същото време тъмна атмосфера, присъстваща в романа. Стените също напомнят отминала епоха, заедно с обширната градина, която заобикаля имота.

Всичко това напомня ли ви за нещо? Най-запалените фенове на Bornte няма да пропуснат този елемент с Thrushcross Grange, резиденцията на Lintons, предназначена да стане дом на главния герой, след като се омъжи. А интериорите? Те много напомнят на Wuthering Heights. За тези, които не са запознати с това, това е къщата, в която Катрин Ърншоу прекарва детството си, заедно с първата си голяма любов към Хийтклиф. Както можете да видите, няма елемент, който да не може да ви напомни дори проста връзка с историята, разказана от Емили. Но кога датата на къщата? Този отговор ще ви накара да потръпнете. Защото точната година е 1634 .. и това не е всичко. Самата Емили се приюти, точно след буря, в това имение. Следователно това свойство има добавена стойност само по себе си, защото бихте могли да преживеете своя автор par excellence в къща, където тя е прекарала период от живота си.

Ето защо не е изненадващо как Емили Бронте си е помислила да разкаже историята на Катрин Ърншоу, която е намерила убежище точно след буря в такава къща. От само себе си се разбира, че всички мебели са в идеална линия със стила от седемнадесети век. Големи килими украсяват всички стаи, таванът с дървени греди гарантира селския стил на фермата, а леглото с балдахин също предава онази романтична атмосфера, която само запаленият читател на тази книга не може да не оцени.
Цената? Ще се чудите. Е, за да станете собственик на този имот, ви трябват милион лири. Така че, ако искате да направите инвестиция в недвижими имоти и сте влюбени в творбите на Емили Бронте, със сигурност не можете да пропуснете тази сделка!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB