Фаза 2 за гръцките недвижими имоти

Нов изцяло гръцки проект предстои да стартира. Въпреки че е преустройството на съществуваща зона, приносът на този проект ще бъде наистина иновативен, както и основополагащ за целия гръцки недвижими имоти. В такъв критичен период, като този, който преживяваме, основан главно на несигурността във всеки икономически сектор, правилно е да се подчертаят действия като тези, за които накратко ще говорим, способни да съживят дори един единствен сектор на обществото.

Така че, ако сте готови, нека започнем с това пълно потапяне на най-амбициозната фаза за Гърция!
Референтната зона е тази на залива Фалиро. Уникална по рода си област, с изключителна красота, която отдавна е избрана като обект на преустройство. Какво означава това за гръцките недвижими имоти? Преди да отговорим на този въпрос, нека се опитаме да разберем върху какво ще се фокусира проектът.

Регионът на Атика финансира изследванията за постигане на множество цели, които ще се простират до основния стадион. По този начин, включително окръзите Цицифи, Калитея и Мосхато. Преустройство, което включва възстановяването на основните обществени работи, но не само. В допълнение към реконструкцията на залива се планират следните:

- Изграждането на голям парк от 220 акра, който ще протече по цялата брегова линия
- Създаване на три зони за паркиране, две от които са изградени под земята в близост до пешеходна зона, за да могат гражданите лесно да стигнат до алеята близо до морето
- Зелена зона, състояща се от над 4000 дървета и ниска и традиционна растителност на региона Атика, напълно отворена за обществеността
- Два пешеходни прехода, които най-добре свързват хинтерланда с брега
- Нова трамвайна линия, която ще бъде завършена в рамките на следващите четири месеца

Накратко, не е изненадващо, че обхватът на тази инициатива има национално и международно значение. И така, как недвижимите имоти ще се възползват от всичко това? На първо място, ще има възможност продавачите да пускат имотите на пазара на по-високи цени, като се има предвид, че те ще придобият стойност предвид местоположението им в напълно реновиран район. Няма да пропуснете удобството да „живеете в града“, оставайки на няколко метра от морето. Този елемент ще бъде основен за бъдещите инвеститори, които ще търсят правилния компромис между място за отдих и динамична среда, в която да се преместят.

 Но това не свърши дотук. Поради пандемичната ситуация много от колебливите инвеститори, които все още не са взели решение за покупка или не на имот. Като се има предвид, че в сравнение с европейската средна стойност на живота в Гърция е много по-ниска, няма да е трудно да се предположи, че мнозина ще се изсипят в гръцките недвижими имоти.

Накратко, предимство с типично градски вид, което се превръща в трамплин за една от най-красивите земи за откриване!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB