Коледа 2020 тенденции

Ето ни отново в нашия портал, посветен на новини, които гравитират около пазара на недвижими имоти. Всяка година и за всеки повод се обръщаме към тематичните декорации. В критичен период като този, който преживяваме, домът се превръща в наше убежище повече от всякога. И също така, за да съживим духа и да не забравяме нашите традиции, днес ще се съсредоточим върху това как да украсим дома си за най-очакваното парти на годината! Решихме да изброим и коментираме кои стилове ще бъдат най-популярни, винаги според съветите на експертите в бранша. И така, подгответе писалка и хартия: нека започнем това гмуркане в коледния декор за дома!

Първият стил, с който ще се справим, е този, наречен „миньон“. Идеален за тези, които не искат да разстройват дома си или за тези, които нямат голямо пространство. Но и за мързеливите! Законът, който лежи в основата на този стил, е да се изхожда от малки неща. Дърво не е необходимо, но клон ще бъде достатъчен, за да украсите със същата грижа като истинската ела. Експертите препоръчват и декориране на ежедневни предмети, като разсад с фалшив сняг от памук или добавяне на елементи от природата като клонки и горски плодове с червени панделки. Коледният цвят par excellence! С няколко трика вашият дом ще изглежда много по-мек и приветлив.
Вторият стил, предложен от експертите, е така нареченото „старо училище“. Под старо разбираме способността да възстановяваме старото (предназначено като вече използван материал) и да го преоткриваме. Пример? Тартанови тъкани и кожа за украса на дървото или дори за опаковане на подаръци. Или извадете старите реколта на баба като класическите държачи за бисквитки. Знаете ли, с пръскане на цвят, те веднага правят Коледа! И тогава британското докосване: зелено и червено като основни цветове, които придружават вливащите подправки или украсяват каретата, в които да се увиете. Така че Коледа също ще дойде рано!

В тази графа и винаги според безценната помощ на експерти има място и за най-креативните. За всички, които предпочитат „Направи си сам“ пред традиционната Коледа, накратко, направете го сами! В този случай не можем да даваме твърди линии, но някои съвети да! Започнете от дървото! Тази година мнозина сметнаха за добре да го заменят с дървени стълби. Да украсяват точно така, сякаш са вечнозелени. За декорациите, от друга страна, живейте изкуството на екологично рециклиране! Материалите, които трябва да се използват повторно, започват от сушени плодови черупки, до сега празни стъклени бутилки.

И дори в този случай за по-опитните се препоръчва да създадат нещо от нулата, може би с дърво, теракота, което веднага да предаде това усещане за дом, семейство и Коледа.
Въпреки че тази година ще бъде различна, искаме да ви напомним, че е по-важно от всякога да живеете в дом, който е наистина сладък и приветлив. Така че, възползвайте се от нашите съвети, за да създадете и направите вашия дом с тематика за Коледа по-топъл!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB