Новият пост Covid мантри в недвижимите имоти

Кой би си помислил, че 2020 г. ще бъде годината на върховите постижения на недвижимите имоти? Е да. Въпреки че е настъпил критичен период, свързан с адаптирането към неочаквано и драстично заключване, със сигурност не можем да кажем, че къщата не е била в центъра на нашите мисли. Мястото, където отдавна сме затворени, е претърпяло и вероятно ще претърпим трансформации.

 Вече видяхме в предишните ръководства, какви бяха нуждите, изразени най-много от собствениците на имот. Които по време на принудителното затваряне имаха възможността да изпитат напълно характеристиките и критичните проблеми на апартамента си. Но след като отбеляза задължителните хора в домовете след Ковид, за тези, които ще трябва да живеят в тях, е редно да чуят мнението на експертите. Затова днес ще дадем глас на основните архитекти в сектора, които са определили най-правилните указания, които трябва да следвате при проектирането на нов имот. Или просто при преустройството на предишния.
Нека започнем веднага с 5-те печеливши съвета!

Номер едно: внимание към разпределението на пространствата. Елемент от основно значение се дава от управлението на околната среда. Не е необходимо разширяването на референтната област. Но според мнението на експертите ще бъде достатъчно да се прекрои съществуващата. По време на заключването всеки от нас успя да разбере кои стаи, според нашите навици, изискват повече пространство. И което вместо това може да бъде намалено. Няма наложени правила. Просто адаптиране към вашите нужди!

Номер две: терасите и градините също вътре! Планът за 360-градусов функционален дом трябва стриктно да включва зелена зона. Но това не винаги е така. Ето защо, повече от всякога в този период, се появи спешната необходимост от създаване на градинска площ. Според проведените проучвания хората, които са имали възможност да се насладят дори на минимално зелено пространство, са се сблъсквали с изолация по-добре от тези, които нямат достъп до балкон или малка градина.

Следователно е повече от необходимо да можете да създадете своя собствена (и персонализирана) градина, дори вътре в собствената си къща. Защо да не помислите за Дзен градина? Минимално и функционално, това ще разстрои дома ви и дори настроението ви!

Две чисто нови записи ще бъдат задължителни, според експерти, в домовете след Covid. Пространството, предназначено за интелигентна работа, но преди всичко зоната за дезинсекция. Последният трябва да има следните характеристики, функционални за потенциалното елиминиране на вируса:
- порцеланов под (или във всеки случай непорьозен)
- Отворен шкаф за съхранение на вещи
- Отделение за обувки
- Ако е възможно, малка мивка, където можете да дезинфекцирате ръцете си

Може да изглежда прекомерно като обрат, но архитектите нямат съмнения. Тази зона ще бъде задължителна, която завинаги ще отбележи незаличим белег в историята на нашите вътрешни навици. И особено в този на нашите домове.

Не на последно място - аспектът за домашна автоматизация. Създаването на многозадачна къща ще бъде полезно, както и по-безопасно. Както по отношение на здравето, така и по отношение на личния живот.

И така, ще следвате ли и съветите на експертите за вашия дом?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB