Домашна автоматизация в градината: новостта на спестяванията

Сега спестяванията са се превърнали във важен компонент при избора на имот. И не само. Разглеждаме и зеления аспект на потенциалния избор на имот и като цяло на обзавеждането. Градината също не е изключена от този процес на избор. Особено след периода Ковид. Особено с бурни технологични иновации.

Днес ние насочихме вниманието си към елемент, който вероятно ще попадне в основната сфера на всеки имот. Което означава, че вече не бихме могли без него. След този период, в който градината и откритите пространства придобиха голяма видимост и значение на международната сцена, е необходимо на всяка цена да се опитаме да ги направим по-умни и екологични. И така, днес, както се досещате от заглавието, ще говорим за домашната автоматизация в градината.

И тогава, ако сте готови, можем да опитаме тази наистина дискриминираща новост в процеса на избор на нашия дом!

Ние много добре знаем, че като цяло технологичният пазар е винаги в смут. По-специално в хода на различните ни публикации беше възможно да се анализира как се е променила структурата на къщите. А с него и избора на инвеститори. Къщи, които светят автоматично, топлинни фасади и интелигентни технологии, приложими към системите за сигурност. Накратко, можем да продължим за неопределено време, но предпочитаме да се спрем на умни градински устройства. Първо, напоителните системи. Всъщност не трябва да мислим за тези системи като за структури, създадени само за големи площи, предназначени за селско стопанство.

С аварийната ситуация в Ковид всъщност много хора решиха да създадат зелени площи в малките пространства, които бяха на разположение. Но дори и тези, които имат натоварен живот, трябва да имат възможност да се посветят на това хоби, без да харчат прекалено много. Оттук идеята. Прилагайте домашната автоматизация в градинарството, за да управлявате растенията дори от разстояние. И най-вече чрез задаване на времеви интервали. По този начин ще бъде възможно да се задават различни параметри чрез смартфона. Който :
- Температура на водата
- Дозировка според климатичните условия
- Затваряне и отваряне на инсталацията въз основа на времевите интервали
- Изберете различно площите, предназначени за напояване

Накратко, с едно щракване ще избегнете ненужните отпадъци и най-вече ще повредите растенията поради липса на грижи и отдаденост.
А какво ще кажете за спестяванията? Говорим за значителни икономии, ако вземем предвид, че саморегулирането ви позволява да избегнете 50% от разходите и да консумирате 30% по-малко вода. Освен това е възможно да се следи всичко чрез периодични доклади, които същата система ще изпраща на телефона, който се използва за настройка на всичко.

Цялостна система, която според експертите представлява важен момент в историята на домашната автоматизация. Какви ще бъдат последиците от тази нова технология? Нямате възможност да дадете незабавен отговор, съветваме ви да следите на нашия портал! Нов фокус върху недвижимите имоти всеки ден!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB