Спешна помощ в Лондон: възстановяване на цените

Както сте забелязали, в последните ни статии решихме да се съсредоточим върху спешния случай на Коронавирус. Очевидно се комбинира с динамиката, свързана с недвижимите имоти.
Днес решихме да анализираме ситуацията в английската столица. Както знаете, преди и след Brexit притесненията в Лондон и на цялата национална територия със сигурност не липсваха. Това са баланси, които са напълно нарушени и които в момента също променят недвижимите имоти отново. Да видим как.
След изборите през декември всъщност цените на луксозните жилища в Лондон са се увеличили с 2%. Но в момента пазарът е напълно блокиран.

Аварийната ситуация с Коронавирус също се разраства в Лондон, буквално задушава възстановяването на пазара на недвижими имоти. След победата на консерваторите, представлявана от Борис Джонсън, Brexit изглежда, според мнозина, решение на много проблеми. Силен патриотизъм, който обаче в момента изглежда допълнително влоши икономическата ситуация и ситуацията с недвижимите имоти.
Ако приемем, че не липсват критични въпроси, трябва да се отбележи, че със затварянето на несъществени дейности невъзможността да се подпишат и двата договора за наем, но и да се купуват, е зад ъгъла.

И така, как недвижимите имоти могат да играят съществена роля за икономическото възстановяване? За да се отговори на този въпрос, е необходимо да се анализира въздействието, което вирусът ще има както в глобален, така и в национален план. До каква степен хората ще решат да инвестират в недвижими имоти еднакво, смятайки инвестициите в недвижими имоти за истинско убежище, за да защитят своите финанси.
Но, нали знаеш. Психологическото въздействие е фундаментално в нашия сектор и без сянка на съмнение в момента интересът към недвижимите имоти изглежда вторичен. Следователно преговорите за продажба в този климат са невъзможни.
Но как ще се развие ситуацията?
За да дадете доста подробно обяснение, допринесете за изследванията, проведени от основните икономисти и експерти в сектора.

Изглежда - казват те - почти неизбежно, че ще има истински период на арест. Особено през пролетта, но която ще продължи през цялото лято. Само през есента ще има ясно определена граница на действие, която най-добре може да обясни както размера на кризата, така и как тя промени националния и пазарите на недвижими имоти.

За съжаление, здравето спешно е замразило както сегашния пазар, но също така и възможни дългосрочни прогнози. Но експертите, продължавайки анализа си, все още изглеждат оптимистични. Отново по отношение на пазара на недвижими имоти изглежда, че най-големите рискове са свързани с краткосрочния план. Така че в края на тази драматична ситуация се очаква бързо възстановяване.

Докато чакате да разберете повече за развитието на недвижимите имоти в Лондон, паралелно с този на други страни по света, ви каним да сте в крак с нашия портал Realigro!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB