Пазители за остров: сюрреалистичното съобщение

Кой би си помислил, че такова съобщение някога може да съществува. И все пак се случи. На британски остров хората търсят настойник. Не, това не е книга за научна фантастика или начални думи на приключенски роман. Това е, което наистина се случи и което предизвиква удивление, но в същото време интерес към света на недвижимите имоти. Ако и вие сте любопитни и списанията също се интересуват от това съобщение, продължете да четете следващите редове. Защото ще ви дадем подробности за тази много конкретна история. Има пет свободни позиции, както за настойници, така и за доброволци. Островният герой на тази история е този на Лунди.

Истински природен рай, разположен между Корнуол и Уелс. Резерват, в който живеят над 330 вида животни и растения. Но нека видим подробно характеристиките на това съобщение. Така че търсим пазители на острова, на които са гарантирани стая и пансион, както и живот, заобиколен от спираща дъха гледка. Островът също се намира в Бристолския канал и е на по-малко от 20 километра от британското крайбрежие. Освен че е ярък пример за биоразнообразие, островът използва само възобновяеми енергийни източници и напълно елиминира пластмасовите материали. Причината? Дръжте живите видове непроменени и позволете естественото им размножаване. Трябва също да се отбележи, че този остров има най-многолюдната колония от морски птици в цяла Северна Англия.

Ето защо самите води представляват ресурс с неописуема стойност. Но за кого е отворен този странен призив в света на недвижимите имоти? Кандидатурите са отворени за всеки, но приоритет ще бъде даден на всички студенти, които се интересуват от пропусната година, или на тези, които желаят да се посветят на опазването на фауната и флората. Форма на информираност за младите хора, които за съжаление не винаги имат тази склонност към екология и уважение към природата. Всъщност, в детайли, ние търсим двама доброволци, които могат да се грижат за образеца от атлантически сив тюлен и двама от морската фауна като цяло. Но въпросът възниква спонтанно пред вас, любителите на недвижимите имоти: как са структурирани квартирите? Това са 23 много много основни структури. Без телевизор, радио или телефонен сигнал. Този елемент може да изплаши съответните нови поколения, именно защото те са изключително свързани с удобството на технологията. Но проектът има за цел да укрепи друг вид връзка.

Този с природата. Природа, която също се среща изцяло в къщите, изградени предимно от дърво и екологични материали. Наличието на устойчиви водни системи и модерни отоплителни системи също дава възможност за пълно потапяне в най-дивата природа. Кой би пропуснал възможността да изпита подобна ситуация с напълно безплатна стая и пансион? А вие, бихте ли се заинтересували точно от това съобщение? За да откриете други новини, ви съветваме да бъдете актуализирани на нашия портал, където ще намерите много новини по всяка тема, свързана с недвижими имоти. Винаги с нас, винаги с Realigro!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB