Плаващи села: холандските новини

Мислили ли сте някога, че можете да живеете в истинско плаващо село? Добре знайте, че ако това е вашата мечта, има град, който ви дава всички пълномощия, за да го осъществите! Въпросният проект има за цел да създаде най-екологичния плаващ квартал в цяла Европа. Да кажем, че в период като този, който преживяваме, добри новини като тази заслужават нашето внимание. Така че, ако сте готови, нека разгледаме тази тема заедно! Нека се потопим, оставайки „на повърхността“ в плаващия квартал!
Нека започнем с дефиниране на референтната област. Мястото, където ще бъде създадено селото, е град Амстердам! За тези, които са имали късмета да могат да живеят там или да го посетят, те знаят за какво говорим. Амстердам несъмнено е уникална по рода си реалност.

Екстремно, но умерено, иновативно и изпълнено с изкуство. Не е изненадващо, че подобна инициатива е приета от този мегаполис. За първи път можем да говорим за проект в съответствие с един от типичните елементи на интелигентните градове, който често не се взема под внимание. Това на Умните хора. Този термин се отнася до граждани, които получават технологично образование.

И преди всичко, че те активно участват в иновационните процеси в града. Урбанистичният прототип е роден именно от синергията на създателите му с нуждите, изразени от гражданите. Вече 26 от 45-те къщи, включени в проекта, са открити и се радват на голям успех. Но къде е иновативният елемент? На първо място, ние идентифицираме възможността от индивидуалния потребител да персонализира своята плаваща къща, благодарение на истински каталог от модели. Второто е да направите всеки дом самодостатъчен и способен да продаде излишната генерирана енергия или да го замени за допълнителни услуги.

Накратко, изцяло холандски модел на екологични домове, които могат да се превърнат във вадекум за по-чист, по-технологичен и благоприятен за гражданите свят. Но със сигурност не за първи път Холандия се изправя пред предизвикателствата на недвижимите имоти. Модел, подобен на предложения, е разработен от същото проучване през 2011 г. Това показва силна културна склонност към екологично обновяване. Следователно идеалният баланс между технологията и защитата на околната среда. Трудна за постигане комбинация.

Но без съмнение победител. Всъщност е авангардно като Амстердам, но преди всичко за местата, които се занимават с инвазивно и всеобхватно замърсяване. В критичен период като този, който преживяваме, отново се появява необходимостта от опазване на околната среда, но също така и от включване на хората във всички процеси на създаване и проектиране на градовете на бъдещето. Надявайки се Амстердам да не остане изолиран случай, каним ви да следите нашия портал всеки ден. Винаги ще намерите много новини като тази за актуалните тенденции в недвижимите имоти. Но също така и как този сектор се развива благодарение на спешната здравна ситуация, която за съжаление ни поставя на изпитание. И така, готови ли сте да плавате в морето от новини, подписани от Realigro?

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB