Аномалии в недвижимите имоти: какво се случва във Франция?

След поредица от ужасни блокове поради извънредната пандемия, Франция също е готова да рестартира. Но как изглеждат френските недвижими имоти днес? По няколко причини не е толкова страхотно. Но не се притеснявайте, невероятно количество френски недвижими имоти в момента се продават на изгодни цени. Нека се опитаме да разберем кои са положителните и отрицателните елементи на френските недвижими имоти.

Нека започнем с положителните новини: страната все още има невероятна инфраструктура и въпреки цялата загуба на население през последните години, нацията разполага с всички пълномощия, за да се стреми към растеж в бъдеще на няколко фронта. През последните години туризмът и зелената икономика набират популярност и вероятно очарованието на тази земя няма да избледнее през следващите няколко години. Сред негативните елементи, които характеризират, за съжаление, тази нация несъмнено идентифицираме липсата на сигурност, която възприемат жителите, поради различните атаки, които виждат Франция като главен герой през последните години, има много, които решават да се преместят в други страни или просто да се премести в по-малките градове. Водейки, разбира се, имам рязък спад на населението в големите мегаполиси.

Но нека видим подробно как се движат местните недвижими имоти.
Франция, както всички европейски страни и извън нея, е отчела период на бавност и не се очаква продажбите да нараснат внезапно. Нивата на продажбите в Париж бяха особено разочароващи, като спаднаха с 12,6% на годишна база.

Както се случи в повечето европейски столици, цените в Париж също са много високи. До степен, че много собственици на недвижими имоти са решили да преобразуват своите реклами за продажба в реклами под наем. И така, къде са всички къщи, за които говорихме в увода на тази рубрика, на изгодни цени? В по-селските райони на Франция. В области, които обикновено не се вземат предвид при вземането на решение за инвестиция във френски тухли.

За да се генерира голям интерес към този тип райони, които преди не се смятаха за подходящи за извършване на инвестиция, несъмнено беше извънредната пандемия, която, както е известно, промени и навиците ни. Необходимостта да бъдете в контакт с природата и да живеете в по-тихи райони означава, че може да бъде открита нова фаза за френските недвижими имоти. Това за бележката на провинцията. Далеч от трамвайния трамвай на големите мегаполиси. Метрополис, който следователно е все по-недостъпен за инвеститори, в сравнение с изгодните цени в провинцията.

Интересът към големите градове е предимно туризъм. Но според статистиката и в тази област може да има обрат.

Накратко, Франция изпитва наистина аномална ситуация по отношение на своите недвижими имоти. Няма много ясни прогнози за бъдещето на френската тухла. Но ако сте любопитни да научите повече за тази и много други теми, свързани със световния пазар на запетая на недвижими имоти, просто трябва да сте в течение на нашия портал!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB