Хотелите също стават Passiv

В такъв критичен период като този, който преживяваме, няма малко промени: по целия свят всяка нация се опитва да се адаптира към една от най-неочакваните и безпрецедентни ситуации. Тази, свързана с извънредната пандемия. Известно е, че всеки сектор е подложен на изпитание и недвижимите имоти със сигурност не са изключени от този труден тест. По-специално, има част от недвижимите имоти, които преживяват ситуацията с Covid по-критично. Говорим за хотели. В един свят на страх, напрежение и постоянна тревога за това какво ще бъде бъдещето, хотелското решение за бъдещите пътници изглежда се отхвърля априори. За множество фактори. На първо място, невъзможността да се управлява хигиената на съоръжението при пълна автономия.

Пазарът на наеми е различен. Супер увеличен, особено ако имотите имат открити и зелени площи. Ето защо не е изненадващо, че стремежът към промяна е жизненоважен за хотелиерството. Затова ние от Realigro сметнахме за важно да анализираме този сегмент. Особено по отношение на събитие: превръщането на много хотели в пасивни. Спомняте ли си предишната ни рубрика за пасивни къщи? За тези, които са я загубили, терминът „пасивна къща“ се отнася до структури, които независимо произвеждат енергията, необходима на своите гости.

Без да се изисква външен принос. Като отопление. Истински поврат, екологично устойчив и в дългосрочен план също икономически. Изглежда, че тази нова мантра е приета и от много хотели, благодарение на многобройните конвенции и средства, разпределени от различните европейски и неевропейски държави, за да се върне на зелено и да намали въздействието. Не можем да не споменем в този анализ на пасивните хотели резултата от норвежко проучване, което генерира 100% устойчив пасивен хотел. Състоянието на този хотел се крие не само в възприемането на култура на потребление с ниско въздействие, но и в търсенето на екологични материали. Различните кабини, които го съставят, са например в кестеново дърво, не са обработени с бои или други замърсители, които са изключително вредни за околната среда. Но къде се намира този хотел? В Елзас, в края на така наречения „винен маршрут“.

Следователно хотел, 48º север, който е в пълна хармония с маршрута, посветен на основните винарски райони в региона. Мнозина са определили това преживяване цялостно уникално, в близък контакт с природата и удоволствията, които тя може да генерира. Химн за устойчивост и защита на културното наследство на региона. Трябва също така да се помни, че хотелът има за цел също така да има много ниско въздействие върху ландшафта, както в своята пасивност, така и във физическата си структура.

Надяваме се, че тази стъпка към зелена култура може да бъде една от многото. Особено в такъв драматичен период новините като тази предвещават добро. Както за утрешните инвеститори, така и за тези, които искат да построят нов дом или бизнес от нулата! За тези, които искат да знаят повече, добре .. просто трябва да следите нашия портал!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB