Къщата на мечтите се променя: новите желания

Вече разгледахме това в предишни ръководства. Но следва да се подчертае, че в момента нуждите на купувачите постоянно се променят. Особено когато става въпрос за вашия мечтан дом или временен наем. Всъщност изглежда, че според проучванията съществува истински пропуск между нуждите от началото на блокирането и текущата ситуация. Всички можем да започнем от простото потвърждение, че „колкото повече място има, толкова по-добре“. Всъщност експертите от индустрията отмениха тази мантра, която изглеждаше така утвърдена.

Статистиката подчертава, че предпочитанията към вили, вили или дори ферми са се увеличили, но само с 12% повече, отколкото през 2020 г. Много малък процент, който обаче има много значение в този случай. Подобно на балконите и терасите, които сега трябва да имате за домовете на мечтите си. Ако обаче това е насоката в процеса на избор на имот за покупка, същото не може да се прилага за подписване на договори за наем. Нека да разгледаме минимално необходимата повърхност. Тя ще бъде увеличена - ще помислите. Той всъщност остана непроменен. Става дума за около 65 квадратни метра. И ние ще ви разкажем повече. Максималната площ дори е намалена с почти 2 процентни пункта.

Но на какво дължим тези съществени разлики между двата типа?
По принцип увеличаването на наличността на пространство, под наем, автоматично определя увеличение на наема. Причина, поради която, като се има предвид вече нагоре по веригата, че ще бъде неопределено решение, ще се опитаме да намерим апартаменти в добро състояние, но без голям комфорт. Изборът на къщата на мечтите е напълно различен. Тъй като се разглежда като окончателна инвестиция и е предназначено да остане с течение на времето. Ето защо не е изненадващо как максималният разход в този случай се е увеличил.

Но в допълнение към тези чисто цифрови данни, има още един елемент на откъсване между двата типа. Това е зоната, в която всъщност предпочитате да се преместите. Временно или постоянно. В случай на реална покупка се предпочитат районите, съседни на големи градски агломерации. Възможно близо до по-естествени селски райони. И познайте какво търсят вместо това бъдещите застрахователи на лизинг? Точно обратното! Всъщност за наемите човек избира централни решения.

Независимо дали са перфектно свързани с градската мрежа, или за тези, които искат да харчат повече, в най-оживената и основна част на мегаполиса.
Ако, от една страна, следователно трябва да изпълним желание за независимост и откъсване от градската реалност, от друга, възниква идеята да се чувстваме неразделна част от самия град. Следователно, въпреки че в колективното въображение имаше един-единствен път на избор, който обединяваше и двата типа, в действителност, както се вижда от нашата рубрика, разликите са очевидни. Как ще бъде ситуацията след няколко месеца? Ще има ли нова промяна или салдото ще остане непроменено? За да отговорим на този въпрос, ще трябва да изчакаме. Но междувременно бъдете в течение на нашия портал. Винаги тук, винаги с Realigro!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB