Подновяването на тайландски недвижими имоти

Поради извънредната пандемия, много международно известни места са забелязали срив на икономиките си. По-конкретно секторите на недвижими имоти и туризъм се оказаха в безизходица. Особено в онези райски дестинации, където за съжаление здравната система не е най-добрата. Но с първите ваксинации вече има много дестинации, които се отварят отново за туризма и тухления пазар. Един от тях, Тайланд. Знаете ли, тази земя не се нуждае от представяне.

Всеки от нас веднъж в живота си е пожелал да го посети. Или дори да се преместиш и да живееш в истински рай. Е, изглежда, че е точното време за това пътуване. Ако и вие сте сред любителите на тези прекрасни плажове на мечтите и мислите за това ... продължете да четете следващите редове! Защото може би отдавна отложеното пътуване може да бъде организирано точно тази година!

Индуцираният резултат от секторите на туризма и недвижимите имоти в Тайланд е много висок. Всъщност това са двата основни сектора, които очевидно са получили много тежка реакция през този критичен исторически период. Ето защо местната власт, след повече от година затваряне на националните граници, реши да отвори врати за туристи. Но в голям смисъл. Как Чрез програмата „„ Една нощ, един долар “. От какво се състои тази инициатива? Отворен само за ваксинирани туристи, целта на този план за съживяване на туризма е много проста. Предложете на туристите почтен престой само за един долар на вечер, за да рестартирате местната икономика.

Но дали тази инициатива ще бъде достатъчна, за да започне всичко отново? Изглежда че! Според експерти всъщност много потенциални инвеститори са оставили някои преговори в очакване именно поради невъзможността да присъстват на място. И за да видите къщата, и да говорите директно със собственика. Е, с тази инициатива се надяваме да успеем да привлечем и тях, които ще могат да се върнат на мястото, без да харчат прекомерни суми.

Но колко нощувки ще бъдат на разположение на тази цена, като се има предвид, че инициативата започва през юли? Около 70 000! Изненадващо число! Очевидно въпросът, който си задавате, е следният. Как хотелите ще могат да покрият всички други разходи с толкова ниска ставка? Правителството реши да допринесе значително за покриването на тези разходи. Ние също така сме уверени, че след като секторът бъде рестартиран, генерираните индуцирани ще бъдат дори по-високи от предишните години. Това е така, защото хората не чакат нищо друго, освен пътувания, след повече от година, затворени в стените на домовете си.

Каква ще бъде съдбата на тази прекрасна туристическа дестинация? Ще успее ли да се възстанови след този период на тежка международна криза? За да разберете, ви каним да бъдете в течение на нашия портал. Но не само за тази тема. Но по всичко, свързано с нашия сектор. Това на тухлата! А вие, искате ли да направите добро пътуване до Тайланд тази година?

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB