Многоцветен недвижим имот

Кой каза, че многоцветността е модерна само през вечните 80-те? Всъщност изглежда, че силните, смели комбинации отново са на мода във всяка област. Мода, коса и дори в нашия сектор: недвижими имоти! Годината, която изживяхме, несъмнено беше тежка, затова решихме да започнем тази 2021 г. с малко неприятности и радост. И така, ние сме на път да ви отведем до определена нация заради нейната култура и че никога няма да очаквате какво може да бъде домакин. Нашето пътуване има за цел Иран. Люлка, която приветства Персийската империя в продължение на много години, днес Иран е нация, известна и с многобройните религиозни конфликти, които през годините я характеризират. Но това е и страната на мозайки, цветове и подправки.

Накратко, както всички източни страни, Иран също има своя чар. Но за нас в Realigro това място е достойно за споменаване и по друга причина. В Иран е създадено първото многоцветно село, което за всички цели и цели изглежда сякаш е родено от пясък. Ако сте любопитни да научите повече, просто трябва да продължите да четете тази статия. На първо място е необходимо да се разбере къде се намира това село. Е, късметлийският район е плажът на остров Хормуз. В Персийския залив. Цветовете, които придават допълнителна красота на тези много специфични структури, припомнят нюансите на земята, синьото и зеленото. Типичните цветове на тази древна и изискана култура.

Архитектът, който е замислил и структурирал проекта, принадлежи на студиото на Zav. Той реши да използва добре позната в света на архитектурата методология, за да създаде това чудо на недвижимите имоти. Всъщност той се възползва от процеса, започнат от известния ирански архитект Халили Надер. Този метод се основава на подреждането на намотки от влажна почва. Накратко, пясъчни замъци във всяко отношение! Но откъде идва тази инициатива? От необходимостта да се подкрепят много местни предприятия, постоянно в криза поради икономически борби. Но не само. Също така, за да може да се създаде един вид обединено туристическо пространство, което може да даде работа на много предприемачи, но също така и на млади хора, които поради кризата и войните се оказаха без стабилна заетост. Накратко, в този случай културата се присъединява към недвижими имоти, опитвайки се да генерира продукт, който от своя страна може да премахне всякаква разлика във височината. Било то социално, икономическо или културно. Но как тези алтернативни пясъчни замъци бяха възприети от населението? Оценката беше забележителна. И се надяваме, че ще бъде така и за туристите и новите поколения.

Въпреки че периодът, който преживяваме, е критичен, тези новини ни позволяват да разберем как дори в най-сложните ситуации е възможно да се съживи цяла икономика. Само чрез изобретателност и добра доза техника. Точно както в този случай. Така че, ако искате да научите повече за пазара на недвижими имоти и неговите странности, просто трябва да бъдете актуализирани тук, на нашия портал!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB