Независимостта е жена: дори в недвижимите имоти

Днес Международният ден на жената се отбелязва в много страни. Ден на особено размишление, особено в период, в който насилието, основано на пола, все още остава настоящ елемент в социалната структура. За да отдадем почит на нашите читатели, решихме да създадем изцяло женска рубрика. Безспорните действащи лица на днешната статия са изборът на жените по отношение на избраното от тях настаняване в недвижими имоти. Известно е как извънредната пандемия е променила значително и често необратимо нашите избори и навици. Искаме обаче да анализираме какви са били и какви са предпочитанията на жените, що се отнася до договорите за продажба или лизинг. Е, ако и вие се интересувате от тази тема, вие сте на правилното място. И така, просто трябва да започнем!

Твърди се, че през годините жените, благодарение на многобройните борби между половете за получаване на същите права като мъжете, естествено имат склонност към независимост. За разлика от средновековните концепции, според които жената трябваше да се счита за „ангел на огнището“, пазителка на семейството и къщата, за щастие в днешно време тази идеология вече е преминала. Да видим как всъщност през последните години жените в по-голям процент от мъжете са сключили договори за наем. Много от тях са избрали независими решения, други вместо решения за цялото семейство. Но кои са видовете, предпочитани от жените?

Ние идентифицираме независимото настаняване на първо място, в сравнение с миналата година, с процент от 23%. На второ място вместо това намираме независимите семена със 17 процентни пункта. Също така не липсват и други автономни решения, които обаче представляват ясния знак за общество в пост-пандемичната еволюция. Говорим за независими вили, които обаче имат големи вътрешни и външни пространства. Къщите с обикновен балкон или зелен ъгъл също са в голямо търсене. В този случай процентът е с 15% повече в сравнение с 2020 г. В сравнение с предишни години, вилите и терасовидните къщи не са претърпели значителни промени.

На международната сцена се появява нов избор. От години се смята за типично мъжки. Алтернативна форма на инвестиция: кутията. В сравнение с класическия апартамент, кутията има много по-опростено управление и гарантира годишен добив от 6%. Валидна алтернатива за тези, които решат да инвестират активно в недвижими имоти. Очевидно е как, следователно, дори недвижимите имоти са станали розови през последните години. Важно послание, което искаме да подчертаем и предадем. Особено за все още тромавото присъствие на затворен и женоненавистен манталитет в обществото.

На този ден искаме да благодарим на нашите читатели. Пожелаваме Ви винаги да бъдете толкова динамични в този и в други сектори, развенчавайки концепциите за пола. Всеки ден ще намерите многобройни новини за международния пазар на недвижими имоти и за това как се развива. Ако сте любопитни да научите повече за тази и други теми, ще ви хвърлим следния хаштаг: #stayrealigro!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB