Недвижими имоти и Игра на тронове: Къща на Кларк за продажба

Излишно е да питаме кой знае „Игрите на тронове“. Известният сериал, който завладя милиони и милиони зрители, постигна плашещ успех. Също така благодарение на силната съпричастност, генерирана от нейните действащи лица, които в различни социални мрежи са влезли в пряк контакт с феновете си. Без съмнение е добре известно как Емилия Кларк е една от най-ценените протагонисти. Ето защо новината за вилата му за продажба породи голямо любопитство. Новина, която не можехме да пропуснем. Поради тази причина ние от Realigro решихме да ви разкажем за това, за да разберем какво се крие в стените на къщата на Кларк!

Предполагаме, че, разбира се, това не е просто жилище. Говорим за изключително луксозна вила, разположена в Калифорния. Цялата структура е заобиколена от високи живи плетове, поддържани дървета, които правят този дом идеалният компромис между лукс, природа и релакс. Има и зона за плувен басейн, отвън, в наистина привилегировано положение. Архитектът, създал това бижу с недвижими имоти, е бил повече от далновиден. Поставяйки басейна в точно това положение, той позволява да бъде както на сянка, благодарение на дърветата и живите плетове, но също така и отопляван от слънчевите лъчи.

Но това не е всичко, разбира се. Останалата част от конструкцията се характеризира с наличието на големи прозорци, които позволяват непрекъсната комуникация както с околната среда, така и с останалите помещения на къщата. Нищо не е оставено на случайността. Позоваването на природата присъства и при избора на материали. Подобно на дървото, използвано за изграждането на вътрешните стълби, които свързват приземния етаж с първия етаж. Но не само. Дори рафтовете и библиотеките (изцяло в дърво) са пълни с катерещи се растения в перфектен дзен стил. Във всеки ъгъл на къщата можете да вдъхнете атмосфера на мир и спокойствие. Малко като същите емоции, които събуждат характера, изигран от Кларк, Дейнерис Таргариен.

Има обаче пространство, което е повече от всички дзен. Един вид дневна, характеризираща се с растения, които елегантно се спускат от тавана и които гравитират около меките светлини. Всичко това идеално се съчетава с дървените дивани и белите пуфове с „облачен ефект“. Накратко, тук ще липсват само много обичаните дракони на Дейнерис! Но каква е пазарната стойност на това прекрасно райско кътче? Цялата структура всъщност вече е продадена на търг на стойност 4,4 милиона долара.

Важна фигура, но която мнозина биха искали да изложат, за да станат собственици на тази величествена вила. Но ако сте пропуснали тази възможност, не се отчайвайте! На нашия портал ще намерите много новини на пазара на недвижими имоти всеки ден. Включително най-красивите къщи, които някога биха могли да бъдат за вас. Така че, ако тази мини колона ви е харесала, просто трябва да следите, за да научите повече. Очакваме ви всеки ден и кой знае ... може би дори ще успеете да се натъкнете на някаква сделка, която е подходяща за вас!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB