Умна работа, която променя недвижимите имоти

Няколко пъти сме се занимавали с темата за „интелигентна работа“, свързвайки я с еволюцията, която претърпяват недвижимите имоти. И няколко пъти говорихме за новите цели, които постепенно се формират на международната сцена за недвижими имоти. Но днес решихме да подходим към въпроса от нова гледна точка. Въпросът, който мнозина задават, е следният: какви са новите тенденции, свързани с недвижими имоти и интелигентна работа? Ако и вие сте любопитни да научите повече, добре сте на правилното място. Ние от Realigro създадохме мини колона, за да можем да прогнозираме и анализираме това явление. Така че, ако сте готови, можем да го открием!

Не е изненадващо, че терминът „интелигентна работа“, толкова непознат в много страни преди извънредната пандемия, вече се е превърнал в обичайно явление. Но как временно устройство, което премества работното място от работното място в дома, може да разстрои недвижимите имоти? Може и как! Нека започнем веднага, като анализираме какво се случва и къде са записани основните „метаморфози“ на тухления пазар. На първо място, онова, което предизвика голям интерес от експерти в бранша, се отнася до преместването на първия дом. Точно в повечето случаи повечето са решили да се преместят за постоянно във вътрешността на големите градове, стига да са близо до непокътнати места или със сигурност да изберат по-големи пространства с балкони или градини на открито. Този прост обрат беше от решаващо значение.

Тъй като се отбелязва, че търсенето на идеалното място за живот и работа съвпада. Вътрешният край на големите метрополии по принцип представлява биещото сърце на икономиката. Като се има предвид, че много компании са оставили избора на работа в ръцете на работника, по отношение на работата лично или дистанционно, купувачите са решили да изберат смесено решение. В допълнение, имаше нужда да може да има „Дзен“ място в дома на човек. Контакт с природата. Уникално и неприкосновено пространство, за да можете да се отпуснете и изключите след работен ден на същото място.
Но ако повечето са избрали този първи избор, трябва да се спомене и вторият в класацията, в проценти. Те са избрали още по-екстремна алтернатива, привилегирована на мястото за работа удобства.

Говорим за тези, които са решили да трансформират интелигентната работа в безпрецедентна промяна в живота, като се преместят в местата на сърцето. Планините, морето, езерото са новите сценарии за интелигентна работа, но и за недвижими имоти. Вечна ваканция, която в много страни доведе до необходимостта от подобряване на места с исторически интерес или туристически дестинации, които бяха напълно забравени поради протичащата пандемия. Следователно инициативите за „едно евро къщи“ и многото средства, отпуснати от различните правителства, за да могат да се развият тези реалности, не са изненадващи. Дори компаниите са предпочели, където е възможно, да напускат офисите и да наблюдават служителите си по наистина интелигентен начин. Може ли да е началото на нова ера?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB