Рекордни САЩ: безпрецедентен имот

След наистина трудна година, която предизвика дори най -силните икономики, видяхме как недвижимите имоти са се променили въз основа на новите нужди на пазара. Домовете в по -зелените предградия са в по -голямо търсене от тези в големите метрополии. По този начин се подчертава нова тенденция, предназначена да остане през следващите години.

Това, свързано със създаването на среда в постоянен контакт с околната природа. Въпреки че поради това промените бяха значителни, имаше някои реалности, които надминаха всички очаквания. В днешната колона обаче ще говорим за наистина рекордни недвижими имоти. Американската. Въпреки че всъщност различните трудности, свързани с извънредното положение при пандемията, не липсваха, изглежда, че американският пазар на недвижими имоти се възстанови бързо и дори надмина най -добрите статистически данни, записани през предходните години. Така че, ако искате да знаете повече и нямате търпение да разберете защо американските недвижими имоти са постигнали невероятни резултати, вие сте на правилното място! С нас кажете Realigro, че ще пътувате до САЩ!

Предполагаме, че жилищният пазар в САЩ в момента е в сътресение. Всъщност данните за юни говорят сами за себе си. Увеличението на обемите в сравнение с предходния месец бележи рекорден рекорд за 53 изследвани столични пазара. Говорим за 14,2%. Насърчителен процент, ако вземем предвид както периода, така и действителния експоненциален растеж, който се отчита от месец на месец. Средната продажна цена също достигна предишния рекорд, надвишавайки го с 4,9%. В момента той възлиза на 336 000 долара в сравнение с 320 000 долара, записани през април и потвърдени през май.

Броят на къщите за продажба също се увеличи (отново в сравнение с предходните месеци). От друга страна, офертата, в своята сложност, остана под нивата от юни 2020 г., като отбеляза 37,5% по -малко. Следователно е възможно да се види как всички тези данни потвърждават положителна тенденция, характеризираща американския пазар на недвижими имоти. Но нека отидем в още по -подробни опити да разберем скоростта на продажба на имот в Америка. През 2021 г. средните дните, прекарани на пазара за имоти достигнаха 24. Намаляване на средната стойност от май и юни 2020 г., четири дни. Това ни кара да разберем колко необходимостта от закупуване на имоти, въпреки нарастването на цените, да бъде силна в потенциални инвеститори.

След изключително обезсърчаващ период от различни гледни точки, това е ясният сигнал за това как един сектор, секторът на недвижимите имоти, дори може да се превърне в движещата сила в националната икономика. Не е известно колко дълго тази тенденция ще продължи с течение на времето и доколко най -вече ще може да следва тази положителна тенденция. Надяваме се, че това може да е първият знак за изключително проспериращ период не само за САЩ, но и за всички други нации и инвеститори, които се свързват с последните. Ако искате да научите повече за тази и много други теми, свързани с международните недвижими имоти, просто трябва да продължите да следите нашата рубрика. Всеки ден ще ви предоставяме всички най -нови новини, свързани с този и много други сектори, които гравитират около недвижими имоти.

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB