Най-голямата кооперация в Европа

Недвижимите имоти вървят ръка за ръка с технологиите. Добре известно е, че тези два сектора сега са все по-свързани с двоен сюжет. В период, в който иновациите никога не са много, се появяват нови новини в сравнение с останалите. Още едно потвърждение за това как секторът на недвижимите имоти непрекъснато се развива. За посрещане на нови предизвикателства и нуждите на потенциалните инвеститори. Причина защо днес решихме да поговорим за безпрецедентна новост. Директно от Германия, най-голямата кооперация в Европа е на път да пристигне, но ... 3D печат!
Така че, ако сте заинтригувани от тази тема и искате да знаете повече, просто трябва да продължите да четете следващите редове! така че, ако сте готови, можем да започнем!

Нека започнем с анализа на структурата на бъдещата кооперация в три точков печат. Това е сграда, състояща се от 5 апартамента, разположени на три етажа, за площ от 380 квадратни метра. Изцяло изграден с помощта на 3D принтер.
наистина амбициозен проект, който ще бъде изграден във Валенхаузен в Бавария.

Компанията, която се занимава с този проект, е провела други проучвания и е завършила различни проекти, подобни на въпросния. Подобно на тази на първата жилищна къща с 3D печат, също в Германия, точно в Бекум.
Целта е да се открие нов тип строителство, което е определено по-бързо ефективно, но и по-екологично устойчиво от традиционните. Компанията, говорител на този проект, иска да демонстрира, че 3D технологията може да се използва и за отпечатване на големи жилищни единици. Нов компонент за строителството, но също и за сектора на недвижимите имоти, предназначен да стане от първостепенно значение.

Принтерът, използван за реализацията на този проект, е Gantry BOD2. Истински технологичен скъпоценен камък, като такъв принтер, той е снабден с печатаща глава, способна да се движи свободно за дълги пространства, след като е калибрирана само веднъж. По този начин спестявате много както по отношение на времето, но преди всичко по отношение на разходите. Очевидно е, че друг важен елемент, който спестява време и парични ресурси, е способността на самия принтер да вземе предвид както връзките за вода и електричество, така и други основни елементи при изграждането на имот по време на строителния процес.

Компанията се надява, че това е един от безбройните проекти, които могат да бъдат реализирани чрез използването на този инструмент. В период като този, който преживяваме, тази новина несъмнено е добра поличба. Яркият пример за това как дори в такива критични периоди е възможно да се обновиш и най-вече да намериш по-устойчиви и авангардни алтернативи.

Германският опит не е единственият в 3D строителната индустрия. Всъщност в тази област са проведени няколко проучвания и проектите, завършени от различни строителни компании. Единственият общ знаменател беше именно използваният инструмент, който очевидно става все по-решаващ както в сектора на недвижимите имоти, така и в строителния сектор. Може ли това да е началото на нова ера? За да отговорим на този въпрос, ние просто трябва да сме в течение

.Как да го направим? Чрез нашите новини!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB