Лондон в прицела на Ковид: тревожни прогнози

Без съмнение е невъзможно да се постанови нация в света, която не е била засегната силно от извънредната пандемия. Независимо от референтните сектори, икономическата структура на която и да е държава е строго тествана. Както установихме в предишни ръководства, правителствените насоки в подкрепа на населението не са малко. Някои държави са предпочели да повишат лихвените проценти. Други, като ги намаляват, се надяват на по-бърза икономическа рециркулация.

Много собственици са избрали да изтеглят собствеността си от пазара, за да избегнат прекомерна девалвация. Но ако досега сме се занимавали с анализ на случилото се, в днешната колона ще сменим перспективата. Ще дадем отговори на основните въпроси, поставени от експерти в бранша. По-специално ситуацията в Лондон ще бъде предмет на нашето проучване, което, както вече видяхме, е много критично. Така че, ако сте любопитни или се интересувате от недвижимите имоти на този завладяващ град от миналото, можем да започнем!
Можем да открием студиото си, като заявим, че в Лондон има много силен песимизъм по отношение на третата вълна. Не само на здравно ниво, но и по отношение на икономиката и недвижимите имоти. Въпреки че Covid е достигнал наистина плашещи цифри, мерките, приети в този град, изглежда не са такива, че да гарантират ограничаване на кривата на заразата. Освен това не липсват случаи на нечувствителност към този въпрос, като се има предвид, че изглежда, че мнозина изобщо не искат да се притесняват от ограниченията. Новините всеки ден полудяват от новини, свързани с нормалния ход на живота, въпреки че предпазните мерки трябва да доведат до намаляване на общителността и събиранията. Следователно в този град се очаква внезапно приближаване на т. Нар. Трета вълна.

Недвижимите имоти са силно засегнати, особено по отношение на малките апартаменти под наем. Липсата на зелени площи и намаляването на данъчното облагане на недвижимите имоти направи по-привлекателно подписването на договори за продажба в сравнение с наемите. Също така помним, че в Лондон „културата“ на придобиване на имот почти напълно липсва. Също така благодарение на мултиетническия характер, който характеризира града.

Следователно се очаква силно затягане на ограниченията, които и без това се спазват, и намаляване на интереса към закупуването на имоти в центъра на града. Това се дължи на зеления ефект, предизвикан в периоди на заключване, който е забелязал интереса към най-естествените зони и заобиколен от зеленина, в сравнение с големите търговски улици и като цяло с типичните зони за нощен живот. Хипотезата е, че има реална надпревара за сделката, която вече се задържа в този период. И постепенен спад в наемната крива. В този случай въпросът, който трябва да зададете, не е „как ще се развие ситуацията“, а колко дълго ще продължи бумът на продажбите за сметка на лизинговите договори. Ако се интересувате да научите повече, просто трябва да продължите да следвате нашия портал. Всеки ден ще намерите много нови статии, посветени на световните недвижими имоти. С особено внимание към динамиката, свързана с аварията в Covid!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB