Да станеш лорд или дама? С 60 евро можете!

Кой не е пожелал да бъде английски лорд или дама и да живее в прекрасен замък? Особено в период, в който романтизмът, както на ниво деко, така и като историческа епоха, отново е на мода. Също съучастник в множество телевизионни сериали, като Бриджъртън, Романтизмът възвръща височината си. Но ако ви кажем, че можете да се върнете назад във времето, бихте ли повярвали? Е, в днешното мини ръководство искаме да ви дадем шанса да станете шотландски лорд или дама. Какво е необходимо? Е, необходими са "само" 60 евро! Ако това ви звучи интересно, останете с нас. Защото сме на път да разкрием как можете да запълните тези роли с много минимална инвестиция! Да започваме!
Инициативата, както очаквахме, има шотландско сърце. Всъщност компанията Highland Titles предложи благородна цел (просто да остане на темата Lords). За подобряване на защитата и опазването на прекрасните пейзажи на тази земя.

И знаете ли, Шотландия има наистина завидно ландшафтно наследство. Парите, събрани с тази много интересна инициатива, ще бъдат дарени на субекти, ангажирани в тази област, но също така и на организации и асоциации, работещи в социалния сектор. Голямо предизвикателство, което привлича голям интерес от местното население. Но и чужди! Но нека видим как можем да реализираме това конкретно желание, но в същото време често срещано сред мнозина. Цените на земята започват от 60 евро за минимум един „квадратен метър земя“. Мерна единица, която съответства на 0,09 квадратни метра. От друга страна, десет квадратни метра струват 90 евро.

100 квадратни метра, 180 евро. Организацията на тази инициатива също така посочва, че след като земята бъде закупена, на собствениците ще бъде издаден сертификат за „Laird“, лорд или дама на Гленко. Но не само. Към този документ ще бъде присвоена папка, съдържаща документ с персонализирана правна стойност, направена на пергамент. В допълнение към карта на гората Glencoe с водач, за да имат достъп и да посетят новите си притежания.

След тази интересна инициатива не липсваха събития, които я популяризираха в пълна степен. Но което, в допълнение към прякото включване на новите собственици на земя, стимулира и повишава чувствителността към опазването на околната среда. Странно, но вярно, след многобройните молби да станете шотландски лорд или дама, интересът (и броят) на обиколките с екскурзовод до тези прекрасни зелени места също се увеличи. Хубава находка, която, надяваме се, може да бъде взета за пример за други културни места и безценна стойност на ландшафта.

Шотландската формула не беше първата формула, използвана по този начин, за да може да се възроди любовта към зеленото. Подобни дейности бяха проведени и в Португалия, за да се повиши чувствителността на населението към околната среда и нейната защита. Надяваме се, че този тип новини могат да увеличат и събудят любовта към природата у мнозина. Може ли да е нова форма на културен и ландшафтен ренесанс?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB