Мадрид до млади инвеститори

Мадрид несъмнено е една от най-младите и младежки реалности в Испания. Прекрасен от всички гледни точки обаче, той беше сериозно засегнат от извънредната пандемия. Дотолкова, че за дълго време, а за съжаление дори и през последния период, той винаги се е появявал на първо място заради разпадащата се здравна система. Въпреки че това е тъжна страница в международната история, извънредната ситуация все пак предизвика значителни инициативи. В множество сектори. В много страни, например, така наречената „интелигентна работа“ премина от моментна новост в истински обичай. Подобен процес е този, свързан с дистанционното обучение. Но в днешната рубрика ще анализираме още едно действие, този път от правителството, насочено към подпомагане на инвеститорите. По-специално млади инвеститори, които решат да навлязат на пазара на недвижими имоти в Мадрид. Така че, ако и вие се интересувате от тази тема, или ако просто ви е интересно да научите повече, можем да започнем веднага!

Предполагаме, че Мадрид и Испания като цяло представляват най-желаната дестинация за много студенти по Еразъм, които решават да прекарат определен период от време в обучение в чужбина. Особено Мадрид, който е елегантна, но и икономическа реалност, приветства хиляди потенциални студенти всяка година. Това е причината, поради липсата на предупреждения за извънредна пандемия, мнозина са решили да се върнат в родината си. Други пък са решили да останат в този град, надявайки се да успеят да поемат неочакваните разходи, свързани с пандемията. Е, след като преживя начална фаза на безпорядък, в началото на 2021 г. Мадрид реши да промени музиката. Да се обърне и да защити във всяко отношение своите деца, испанци и чужденци. Общинското общество в Мадрид всъщност стартира нов план, който се основава на подкрепата на младите хора при плащането на наема. По-подробно тя е насочена към възрастовата група между 18 и 35 години, които имат годишен доход по-малък или равен на 37 300 евро.

Целта е да се улесни тази част от населението, за да се предотврати загубата й в такъв критичен период като този, който преживяваме. На парично ниво гореспоменатата компания ще плати депозита под наем за всички деца, които, изоставяйки семейния покрив, се готвят да създадат ново независимо ядро. Очевидно има ограничение: депозитът не трябва да надвишава 1100 евро. И така, колко ще струва на наемателя да запази новия дом? Същата първоначална безлихвена цена, която трябва да бъде върната през следващата година. Изключително усилие, това на Empresa Municipal de la Vivienda y Suelo de Madrid, което изглежда наистина работи!

Понастоящем бенефициентите са над 700 000. Което означава, че тази ценна помощ ще позволи на много деца да не изоставят мечтата си. Да бъдеш независим от семейството си. Надяваме се, че това ще бъде първата от безброй инициативи за борба с извънредната пандемия на други фронтове. Очевидно в Realigro сметнахме за подходящо да го споменем, точно за да дадем искрица надежда на всички наши читатели, които в този период се оказаха малко объркани. Успех, Мадрид!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB