Real Estate празнува „Приятели“

Един от най-популярните телевизионни сериали в международен план, точно тази година той навърши 25 години след излъчването на първия епизод. Говорим за „Приятели“. Въпреки че това е напълно отдалечена област в сравнение с тази на недвижимите имоти, изглежда, че последният сектор е решил да отпразнува юбилея на телевизионния сериал със стил. Как

Позволявайки на феновете да останат точно в къщата, която е домакин на този ситком. Ние от Realigro със сигурност не можехме да пропуснем такива новини! Така че, ако и вие сте любител на Приятели и приключенията на главните му герои или искате да живеете дори две нощи точно като Рейчъл Моника или Рос, вие сте на правилното място! На път сме да ви предоставим цялата необходима информация, която ще ви бъде полезна, ако решите да живеете, дори и за няколко часа, като любимите си герои.

На първо място, необходимо е да се определи името на проекта, създаден за честване на двадесет и петата от тази великолепна поредица. „Опитът на приятелите“, както се нарича структурата, пресъздава вярно всички основни сцени на ситкома. Като кухнята в къщата на Рейчъл и Моника, голямата всекидневна или кафенето в Сентрал Парк. И да не забравяме малкия апартамент на Чандлър и Джо с прикрепен футбол на маса!

Накратко, нищо не липсва! Не е изненадващо, че има безброй резервации от обявяването на новината. "Но", можете да попитате, "колко ще струва да останете и да изживеете преживяване в къщата на приятелите? " Ще бъдете изумени да установите, че общата цена е около $ 20 на вечер. Следователно говорим за € 17, много достъпна цифра. Следователно срещу няколко долара ще можете да се почувствате сякаш сте новите действащи лица на един от най-аплодираните международни сериали.

Наистина алтернативен начин да отпразнувате 25-годишнина, не мислите ли? В период като този, който преживяваме, това са новините, които, дори и малко отдалечени от най-често срещаните, ни позволяват да започнем да разглеждаме отново този тип алтернативни преживявания. Експертите казват, че въпреки че недвижимите имоти и развлекателният свят са диаметрално противоположни сектори, те по някакъв начин могат да бъдат трамплинът за другия.

Точно както в този случай. Достатъчно е да се каже, че през последната година има многобройни къщи с много VIP лица, които могат да бъдат наети дори само за една нощ. Само за да накарат най-упоритите фенове да живеят, преживяване, наистина необичайно.
Това също така позволи икономическо съживяване на местните реалности, разположени в близост до съответните къщи. Казано по-просто, секторът на недвижимите имоти, съчетан със света на киното и телевизионните сериали, може да донесе страхотни резултати. Надяваме се, че това ще бъде една от многото успешни инициативи, които ще се раждат през следващите месеци и които ще позволят на всички да могат да се върнат към нормалното възможно най-скоро, дори със стил!

Ако сте любопитни да научите други новини, свързани не само с тухления пазар, но и с всички сектори, които гравитират около нашия, просто трябва да следите нашия портал! Привърженици ли сте на сериала „Приятели“?

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB