Рекорден Лондон: най-високата сграда в света

Както знаете в Realigro, ние винаги искаме да ви дадем визуализация на последните новини, свързани със световните недвижими имоти. Днес ще се съсредоточим по -специално върху нов рекорд: този, свързан с най -високата модулна сграда в света с 500 апартамента и височина 135 м. Тази сграда се намира в английската столица. Но нека не се губим в чата! Ако и вие сте тук, за да научите повече за тази много специална новина, просто трябва да прочетете следващите редове! Заедно с нас в Realigro, вие ще заминете на рекордно пътуване до Англия!

Предполагаме, че модата на сглобяемите къщи става все по -популярна. Всъщност започнахме в началото, с мини панелни къщи. Че могат да задоволят всички нужди, като заемат малко място. Правилният компромис между удобство и достъпност по отношение на цената. С течение на времето обаче все повече хора решават да изберат панелни къщи.

И като всяка мода, тя най -накрая достигна много по -високи нива. Архитектурната фирма HTA Design е създала този наистина фантастичен и безпрецедентен проект. Сградата вече беше завършена миналия май и получи прякор Десет градуса. В допълнение към стратосферните си размери, този имот веднага пусна 546 апартамента на пазара за отдаване под наем. Но не само. За да направи тази невероятна сграда уникална, има и присъствие на художествена галерия и кафене в две кули. Последните имат разширение от 38 и 44 етажа.

Със сигурност не говорим за малък проект. Но къде се намира сградата?

За тези, които искат да го видят със собствените си очи, ще трябва да отидат близо до гара East Croydon. Изборът на местоположение също е много важен, тъй като благодарение на тази нова перла на модулните недвижими имоти, този район е преименуван като „„ културна зона ”.
За изграждането на сградата бяха приложени различни видове техники и технологии. Като виртуална реалност и 3D печат за различните прототипи, предназначени за ъгловата фасада.
Но колко време отне да завърши всичко? Е, дори и в този случай ще бъдете изненадани. Като се има предвид, че отне само 39 месеца!
Накратко, рекорд след запис, което направи целия проект наистина невероятен.

Освен това всеки жилищен етаж, освен че е домакин на различните жилищни пространства, има директни връзки с жилищни зони, фитнес зали, социални и развлекателни съоръжения. Не на последно място, съвместни работни пространства! Що се отнася до използваните материали, преобладават металните конструкции за балконите и теракота за декорациите. Но като цяло се поддържа минималистичен вид, прекъснат от различни панели, които генерират зиг-заг ефект.

Сигурни сме, че след като прочетете тази колона, искате да посетите този грандиозен резултат от недвижими имоти и дизайн. Но ако също сте любопитни да научите повече за тази и много други новини, които гравитират около сектора на недвижимите имоти, можете да останете в крак с времето. Винаги тук, винаги на Realigro!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB