Мезонети в Норвегия: новата тенденция от 2018 година

Дълбоки ледници, остри планини и прекрасни фиорди са просто място за една от най-красивите нации в Северна Европа: Норвегия.



Със своите 5 милиона жители и площ от 385 199 km², тя заема по-голямата част от Скандинавския полуостров, като се простира до островите Савлбард близо до северния полюс.



Понастоящем тя се счита за една от най-богатите държави в света, благодарение на откриването на природен газ и петрол през 60-те години, което му позволява да доминира на световната икономическа сцена.



Уважението към околната среда се корени в морала на неговите жители, така че всяка година има много инвеститори, които избират да си купят къща в Норвегия.







Просто от средата се роди мода, която беше открита през 2016 г., но изглежда не спира.



Много луксозни апартаменти са построени и проучени в близост до морето.

Купувачите изрично са заявили необходимостта да живеят в такава девствена и защитена среда (като Норвегия) в пряк контакт с природата.



Един от най-впечатляващите примери е представен от сграда, построена в Осло, близо до фиорд (очевидно с изглед към морето).



С възможност да стигнете до центъра на Осло само за 10 минути пеша, той представлява идеята за луксозен дом, който в момента се движи на пазара на недвижими имоти.



Прегледът на съвпадението между търсене и предлагане остава непроменен, тъй като този голям интерес към Luxory Real Estate започва.



Търсенето е голямо и норвежците търсят къщи, далеч от хаоса на града, но с всеки комфорт.



През януари 2017 г. норвежкото правителство насърчи способността на банките да отпускат заеми, ограничавайки дохода на кредитополучателя до пет пъти.



Пазарът изведнъж изведнъж се охлади, с ценови скок в град Осло, столицата и най-скъпата.

Луксът изглежда не знае граници в този период, тъй като купувачите, насърчавани от вълната на екологичната устойчивост, предпочитат да инвестират повече през тази година благодарение на възвръщаемостта както на икономическо ниво, така и по отношение на качеството на живот.

Невъзможно е да се определи колко ценна е възможността да се живее близо до фиорд или в среда, напълно заобиколена от зеленина и дива природа.



Ето защо е необходимо да се "вдигне" вълната на зелено-луксозна, за да се избегне подпомагането на повишаването на цените през следващите години.

Свързани новини:

Тенденция на пазара на недвижими имоти в Шотландия

Снежни домове: под наем в последната минута

Ирландия: Цените на недвижимите имоти надолу

Швейцария ограничава собствеността на къщи за чуждестранни лица

Недвижими имоти, Израел привлича чуждестранни инвестиции



Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB