Какво да очакваме по време на приключването на закупуването на имот

Честито! Намерихте идеалния дом и сега е време да приключите процеса и да получите документите и всичко, което ви подписва. Този имот трябва да притежава всички ваши нужди и нужди и да отговаря на ценовия диапазон в този момент. Вие сте на етапа, на който вече сте поставили офертата за имота, а офертата е приета. Това е голям ден за вас, като се подготвите да подпишете своето означение на пунктираната линия и да завършите процеса на закупуване на вашия нов дом. Въпреки че все още не сте завършили, има една последна стъпка, която трябва да завършите, която е - процесът на затваряне. Вие ще искате да знаете някои важни неща, преди да затворите имота.

Моля прочетете внимателно по-долу какво трябва да очаквате и как да се подготвите за процеса на затваряне.






Изчистване на всички непредвидени обстоятелства:




Обикновено, когато някой поеме недвижимия имот, има няколко непредвидени обстоятелства, които купувачът трябва да направи, преди сделката да е законна. Няколко често срещани непредвидени обстоятелства биха били домашната инспекция, която дава на купувача правото да търси дом от професионалист. По този начин, ако нещо не е наред, продавачът контролира да го поправи. Непредвидените обстоятелства ще ви покажат стойността на вашия дом. Друга обща вероятност са финансите. Тази непредвидена ситуация ще ви позволи да се откажете от собствеността върху имота, ако вашата ипотека не бъде одобрена. Както е посочено във вашия договор, ще имате определен период от време, за да направите това.




Прочетете всичко за няколко пъти:




С всяка голяма покупка или правен документ винаги е от решаващо значение да прочетете дребния шрифт и можете да получите и второ мнение, за да сте сигурни, че всичко, което четете, е правилно. Добре е да попитате адвокатите си за всички документи преди крайната дата. Това ще гарантира, че всичко е правилно, преди да подпишете. На този етап трябва да прочетете ипотечните документи, за да се уверите, че всичко е в правилния ред.




Окончателно одобрение за ипотека:




Окончателното ипотечно одобрение означава, че вашият кредит е преминал през процеса на поемане на кредит. Професионалистите ще разгледат документите ви и ще се уверят, че вашите финанси са правилни и няма представени подвеждащи заеми. По време на окончателното ипотечно одобрение, поемателят ще провери кредитния ви рейтинг и ще се уверите, че вашите финанси са в същия ред, както когато са били одобрени за заема.




Направете едно последно стъпка:




В зависимост от вашето съгласие, повечето договори позволяват на купувачите да минават през дома си за последен път в рамките на 24 часа преди затварянето. Това е, за да се уверите, че предишните собственици са навън и можете да проверите състоянието на имота. Тъй като трябваше да придобиете домашна инспекция, това последно упътване трябва да надхвърля всичко, което трябваше да бъде определено от продавачите, и да се увери, че ремонтът е завършен.




Вземете правилните документи:




На този етап от играта винаги трябва да имате необходимите документи, които ще включват:




Вашата застраховка за собственици
Доклад за инспекция в дома ви
Вашият договор с продавача
Издадена от правителството фотографска идентификация
Документи за одобрение на заем от банката




Бъдете готови да подпишете своя дял от документацията по време на този процес. Искате всичко да бъде направено законно и да ви бъде от полза.




Собственост:




Това е, когато купувачът ще бъде прехвърлен на собственика от продавача. Дружеството със заглавие ще проверява данъците, нотариалния акт и други основни неща, за да се увери, че те са в добро състояние. След като всичко се върне в правилната форма, двете страни ще подпишат документите. Сега ще станете новият официален собственик на имота!



За новите собственици на жилища, които не са преминали през този процес преди това, може да изглежда като много работа. В крайна сметка, това е да се гарантира, че сте законно подкрепени и всичко е настроено за вас. Няма да съжалявате, че сте вложили допълнителна работа, за да сте сигурни, че всичко е направено както трябва. Успех в този процес и се забавлявайте като нов собственик на имот!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB