Италианският пазар на недвижими имоти: новата инвеститорска мода

Италия, страната на модата, добрата храна, литературната култура винаги се открояваше с несравнимата си способност да постига успех във всеки сектор.

Със своята красива природа и богата и многоетническа традиция, въпреки кризата, тя е една от най-търсените дестинации в Европа.

Дори на нивото на недвижимите имоти, особено през 2018 г., има много инвеститори, които търсят къщи за продажба в Италия.



Въпреки нестабилната политическа ситуация, големите световно известни инвеститори са избрали обувките да създадат нови и вълнуващи строителни проекти за европейския и световния пазар.
През 2018 г. се оказва, че чуждестранният капитал, извършен през първото тримесечие в тухла, е бил равен на 75% от общия обем, надхвърлящ 70% от предходната година.

Това е рекорд, който бележи историята на сектора на недвижимите имоти и който изглежда продължава да остава непоколебим, за да доминира в европейската икономическа сцена.
Италия несъмнено е привлечена благодарение на своя потенциал, но също така и на факта, че основният италиански представител на света на недвижимите имоти е демонстрирал страхопочитание.

Очевидно има силно разграничение между вече присъстващите на италианския пазар и тези, които инвестират за първи път.
Първите, които се появяват като най-важните и щедри инвеститори, са азиатците, почитателите на италианската обувка и главните имитатори на хранителни и винени традиции и обичаи.
На второ място германците се интересуват предимно от по-индустриализираните райони и Северна Италия.
Югът, от друга страна, е любимата дестинация за американските инвеститори, които искат да придобият недвижими имоти и имоти с морски и селски гледки.



Милано е най-конкурентният град в Европа, преди всичко с големи възможности за всички икономически и финансови аспекти.
Рим е най-многоетническият град, но с художественото си наследство привлича всяка година много туристи и потенциални сезонни инвеститори.

Дори и Юг се защитава добре с точките на диаманта съответно в Неапол, Лече и Катания.

Това трио привлича предимно любители на изкуството и храната и виното, основният фокус на всички дейности, описани в тези градове.

Проследяването на тенденцията, която е довела и кара Италия да бъде една от най-търсените страни за инвестиране в тухли, е полезен и удобен съвет, особено сега, когато нестабилността не позволява прекомерна оферта, а ниски цени, които в дългосрочен план ще донесе неравномерно предимство.

Свързани статии:

Най-скъпите къщи в Италия

Тристаен апартамент: любимата къща на калабрианците

Пазарът на хотели във Венеция е в смут

ЗАЩО ДА ИНВЕСТИРА В Западна Сицилия - провинция TRAPANI

Чужденците обичат да купуват в Италия

Пазарът на недвижими имоти, използвани в Пулия, си струва

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB