Черни недвижими имоти: критичната ситуация в Италия

Предвиждахме, че като цяло има нещо като европейско забавяне на недвижимите имоти.
Всъщност има дълбоко несъответствие между и очакванията, предложени от страната на търсенето, и реалния практически отговор с офертата.
Въпреки всичко обаче резултатите по отношение на подписаните договори за покупко-продажба са положителни.
Има обаче една държава, която за съжаление се отличава с още по-драматичната ситуация, през която преминава: Италия.

Но какви са проблемите, с които се сблъсква Италия?

Основно, възпалената точка е дадена от неспособността от страна на багажника да не успее да поддържа ритмите, присъстващи вместо в останалата част на Европа. Твърдите цени наистина тласкат продажбите (които биха могли да достигнат максимум 670 000 евро до края на годината), но в същото време не позволяват „ефективен качествен растеж на стойността на сградите.

Единственото изключение е миланският пазар. Според откритията на основните анализатори в сектора, само тази област гарантира положителна тенденция, постоянна във времето и перфектно приведена в съответствие с останалите основни континентални пазари.

Следователно, изключвайки това изключение, в цяла Италия съществува истински „дълбок пазар“, който сигнализира за критични нива, които никога не са били виждани досега.

Освен това е необходимо да се уточни, че предложението, предложено от италианския пазар, не попада в рамките на каноните, които вместо това се предлага. Според експертите той може да бъде определен като истински парадокс. Лихвени проценти минимум, над милион потенциални купувачи и пазарен пазар.

Това забавяне обаче засегна средното за Европа, което претърпя лек спад. Но не толкова драматично.
Миналата година помним, че беше наистина запомняща се за европейските недвижими имоти.
Приблизително 260 000 000 евро от общите транзакции, които по принцип изглежда поддържат високи дори през първите месеци на 2019 г.

Спадът беше най-забележим само в европейските столици, като спадът беше около 13%.
Но какъв е сегментът, който успявате да защитите в най-добрия случай, въпреки всичко?

Този на жилищния, който заедно с офисите представлява над 50% от общите инвестиции в европейски тухли.

Но кои са основните европейски градове, които добре се защитават?

• Франция + 7,5%
• Испания + 6,6%
• Германия + 6,3%

 Оставяйки настрана Европа и се подготвяйки за световния пазар, отбелязваме, че най-съществените увеличения са тези, които откриваме в американските недвижими имоти (+ 14%).

Като цяло ситуацията не е толкова критична в Европа, но определено би могла да се подобри, ако италианският полуостров се върне като един от най-търсените диамантени точки, не само от луксозния сегмент, но и от простото средно търсене.

Следователно се надяваме, че този период ще бъде обикновен "физиологичен" упадък и че в бъдеще той не може да доведе до "патологичния".

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB