Новите тенденции на 2019 г.? За недвижими имоти това е „рустиал“!

Както винаги, новата година открива нови тенденции, повече или по-малко споделени. Но едно е сигурно: винаги сме любопитни за всичко, което е в мода, дори само за да получим идеи. Ние в Realigro имаме изненада за вас! Открихме всъщност какви ще са тенденциите на 2019 г., които ще направят дома ви модерен и определено по-приветлив! Независимо дали обичате реколта или модерно, не се отчайвайте! Тази година ще има място за всички, но за всички! Така че, вземете малко писалка и хартия, защото ще започнем!

Терминът, който най-добре описва тези най-нови иновации, е „rustial“, съчетание между селски и индустриален, модерен стил. Първият елемент в основата на тази нова иновативна вълна е използването на цвят. След години, в които цветът е широко експериментиран с всеки нюанс и тоналност във всяка стая, в момента се връща към монохромни и неутрални цветове. Това не означава, че вече няма да съзерцавате цвета, а ще останете избор на няколко. Мнозинството явно предпочитат да играят с детайлите и да правят околната среда по-хомогенна, използвайки цветове, които изразяват светлина и спокойствие.
  
Вторият елемент, който със сигурност не може да пропусне в дома ви в пълен селски стил, е мини зелен ъгъл. Ако нямате място за създаване на градина, не се деморализирайте! Можете да създадете правилната хармония '' zen '', като изберете малки растения, които украсяват интериора или екстериора на вашия дом. Проучванията показват също, че наличието на зелено у дома намалява стреса и излъчва чувство на благополучие. Така че, защо не опитате?

Третият стълб на тази тенденция, която трябва да се преживее, се крие в самото име: рустиалното или по-индустриалното сирище. Ако дървото беше привилегированият елемент за старите собственици на жилища, като безспорно качество, то сега е отстъпило на модерността, но не напълно. Създаден е перфектен микс между две диаметрално противоположни тенденции, но които заедно наистина работят! Сред примерите, от които е възможно да се вдъхновява, припомняме ретро дървените библиотеки и стената с открити тухли.

Елемент от миналото, който се връща на мода, е жилищната площ. Стаята, която беше заменена от други вторични, се възвръща, увеличава се по размер. Можете също така да се възползвате от възможността за поставяне на големи прозорци, които могат да отделят това пространство от другите помещения, създавайки приятна и светла цялостна визия.

Да поговорим сега за така наречения "мансарден ефект". Топлината и усещането за посрещане ще възобновят квотата благодарение на тази необходимост: да се създаде селска, но приглушена атмосфера с модерни мебели. Таванът няма структурни граници и поради тази причина ние ви съветваме дори не за въображението!

За да завършим нашето ръководство как да направите дома си супер рустиален, трябва задължително да споменем задължителните аксесоари! Спестяващи място платформи за повдигане на мебелите ще бъдат вашите съюзници както в практични, така и преди всичко естетически термини!

Какво да кажа, сега, когато разполагате с цялата необходима информация, ще бъде лесно да дадете на дома си уникален и авангарден стил!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB