Къде да плащате по-малко наем: списъкът в САЩ

Замисляли ли сте се къде можете да платите по-малко наем в САЩ?
Е, ние от Realigro съставихме списък на основните градове, където е възможно да се плати наем на достъпна цена, който не е прекомерен в сравнение със средния за САЩ.
Ако искате да научите повече и най-вече, ако се интересувате от подписване на лизинг в САЩ, трябва да следвате следващите редове.

Нека започнем първо с използвания метод. Направихме анализ за средната цена на ипотека във всеки град.
Като цяло, за да сключите договор за наем в САЩ, средната цена е около 1200 долара на месец.

Очевидно всичко зависи както от районите, така и от вида на избрания от вас имот.
Освен това съществена разлика се играе върху пролуката, която съществува между периферната зона и централизираната зона. (цената се удвоява като минимум).

В момента обаче около 31 от 85-те най-населени градове за потенциални наематели представляват икономически усилия с 20% по-големи от средните.


Средният заем във всеки мегаполис произтича от компромиса между средната цена на всеки град, местните данъци върху собствеността, първоначално финансово изискване от 20% от стойността на къщата. Да не забравяме домашната застраховка и 30-годишен заем с фиксирана лихва.

И къде тогава възниква икономическата пропаст и най-вече кои са градовете, които могат да гарантират по-евтина връзка между предлагането и предлагането на пазара?

 Балтимор, Кливланд и Санта Ана са трите града с най-големи разлики. Над 200 долара.

В Балтимор средният наем е 1200 долара. След Кливланд с 857 долара и последният калифорнийски град е поставен с 2731 долара.

Но за да не се спираме на тези първи реалности, решихме да включим и други, за да ви представим по-добре цялостна картина.

Ето малък списък:

St.Paul 1.494 долара
Толедо 795 долара
Aurora 1.910
Мемфис 855 долара
Индианаполис 1139 долара
Сребърна пролет 2,236 долара
Buffalo $ 942

следователно е възможно да се разбере как диверсификацията е широка, дори между съседни местности не само географски, но преди всичко сходни по вид площ и имоти, които трябва да бъдат наети.

Всичко това очевидно придобива различно тегло, базирано и на средния дял на заема, което значително се отразява на крайната цена.

Видът на договора, въпреки наличието на определено по-високи реалности, по отношение на цената, не беше обезкуражен.

Manforte е даден от Millennials, които, ориентирани към универсалността, която предлага наем, за сметка на договор за продажба, избират тези решения.

И така, как недвижимите имоти ще се развиват по отношение на наем за следващите месеци, дори в по-малко икономически области? За да разберете, ви каним да останете в течение на нашия портал!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB