Хонг Конг и Лондон на върха на срещата на върха: това са най-скъпите пазари през 2019

Последни новини от света на недвижимите имоти: пазарът на офиси става все по-интересен.
Според статистическите данни увеличението на цената на офисите е наистина внезапно, което води до безпрецедентно ускоряване, а оттам и до икономически растеж по отношение на безпрецедентни печалби.

Но кои са най-скъпите пазари и които в същото време са и най-желаните в света? Без съмнение, за да доминират световната сцена, Хонг Конг и Уест Енд от Лондон се открояват, без да забравят Мидтаун на Манхатън в Ню Йорк.
Но нека вникнем в подробностите.
За Хонг Конг говорим за $ 322 за кв. Фута годишно, Лондон за $ 222,70 и за Манхатън за 196 долара. Разходите за заемане на висша служба, като например местните данъци и общите разходи за заемане на офис площи, във всеки случай са съвместими с много високото ниво на имоти, гарантирани от този пазар.

Според ръководителя на трудовите изследвания в CBRE Americas, състезанието за привличане, но преди всичко запазване на талантите, което гарантира най-високо качество на работната среда, не е ограничило по-бавните икономики на някои региони. Всъщност тя допълнително насърчи последните да се адаптират към околните. Темпото на искането се е увеличило експоненциално, особено от големите банкови, финансови, но също така и технологични и кооперационни компании.

Процентните увеличения, които бяха регистрирани сред петнайсетте анализирани пазари, дори достигнаха двуцифрените разходи за офисната дейност още през първото тримесечие, за разлика от миналата година. Именно коворкинските пространства правят този пазар все по-привлекателен за инвеститорите.
По отношение на процентите си спомняме, че в този сектор се отличават следните градове:

Порто, Португалия 24%
Кейптаун, Южна Африка 20%
Сингапур, Сингапур 17%
Будапеща, Унгария 15%
Майорка, Испания 14%
Атланта, САЩ 14%
Ванкувър, Канада 13%
Сан Франциско 12.2%
Йоханесбург, Южна Африка 12%

Най-накрая можем да кажем, че Съединените американски щати са получили около 3.7% много високо ниво, ако считаме, че средната печалба на Европа, Близкия изток и Африка е достигнала общо 3,5%.

Защо има голям интерес към офис пазара?
Без съмнение, основна роля играят пространствата, посветени на коворкинга, новата граница на работа и като цяло на управлението на пространството, както по отношение на икономиката, така и по отношение на ефективността.
Какво можем да кажем, ние се надяваме, че тази положителна вълна може да включва и други съседни и не-съседни страни, за да позволи на още по-слабо развитите райони да достигнат високи нива, без да бъдат откъснати от този кръг на екстремни виртуозности на недвижими имоти.

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB