Аномален пазар: Тексас

Кой повече или по-малко инвеститори или собственици, които са, се опитва да се възстанови от силното въздействие, претърпено от пандемията. Това води до обрат в много сектори, включително недвижими имоти. Пазарът на тухли за много страни е задвижван от туризъм и чуждестранни портфейли, които през този исторически период предпочитат лизинговите договори пред договорите за продажба.

 По този начин нашето мини ръководство може да приключи, ако приемем, че тази ситуация е хомогенна по целия свят. Но, както винаги, има дължими изключения. Сред различните щати, принадлежащи на американската власт, особено засегнати от извънредната ситуация, се откроява Тексас. Уникална за традицията си, изглежда, че страната не е усетила така силно удара, особено ако анализирате пазара на тухли.

Сделките и като цяло договорите за продажба продължават да вървят добре. Ако сравним с миналата година, за същия период дори бихме могли да говорим за нетно подобрение. Ако анализираме числовите данни, в процент, говорим за около 80% повече по отношение на обемите.
Истинският проблем, който в този мини раздел е необходимо да се подчертае, е представен от цените. 5.1% повече от миналата година. Число, което, макар и минимално, има много да каже. Тексаските жилища продължават да са под трайни инвеститори по много проста причина: оскъдната наличност на същото.

Това води до бързане на имота и от друга страна, трудно адаптиране към ценови диапазон, който не винаги е достъпен. Криза в средата, която обаче не изглежда, както казахме по-рано, да повреди напълно тексаската тухла.
Въпреки всичко, дори и за Тексас, ще бъде възможно да посетите референтните домове директно или, като алтернатива, да използвате по-модерни системи, позволявайки на заинтересованите страни да направят виртуална обиколка на къщата.

Реалното въздействие - обясняват основните експерти в сектора - във връзка със ситуацията в Covid, ще бъде видимо само след три месеца. И това е може би причината в Тексас все още да няма забележима промяна в ситуацията. Останалата част от икономиката също остана непроменена. Накратко, `` САЩ Швейцария '', която се превърна в истински казус както за икономисти, така и за експерти, но и за тези, които искат да научат повече за тази извънземна страна от вълната на Covid (ако погледнете само икономическа структура).

Невъзможно е да се обясни кога и как ще бъде възможно да се излезе от тази критична ситуация и най-вече, ако наистина този момент на положителна безизходица ще остане такъв през следващите месеци. Ние от Realigro ще ви информираме за всички промени както за тексаските недвижими имоти, така и за световната! Следете нашия портал!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB