Къща на Луната: новите екологични проекти

Да живееш на Луната е мечтата на много деца. Но явно дори възрастните не са се отказали от тази завладяваща идея. Ето защо днес решихме да фокусираме колона върху този много амбициозен проект. Революционна идея, която може би ще ви позволи да живеете на Луната по устойчив начин. Любопитни ли сте да знаете по-правилно? Е, тогава, ако сте готови, можем да започнем пътуването си в „лунния“ имот!

Идеята се ражда от известна пуерториканска компания, ръководена от нейните основатели: Джошуа Кастро и Роберто Родригес. Проектът е много прост и сложен. Целта е да се създаде обитаем хабитат, който да позволи на правителствените агенции от калибъра на НАСА да извършват тестове и експерименти в пълно спокойствие. Наслаждавайки се на неблагоприятна заобикаляща действителност. Проектът вече беше представен на 16 юли по случай 50-годишнината от кацането на известния Аполон 11 на Луната.

И така, как ще бъде създадена оптималната лунна среда за постигане на тази цел? Чрез нови структури, наречени „„ Остатък “. Обикновено този термин се използва за определяне на множеството от останките на свръхнова. Но в този случай това са елементи, които могат да доведат до истинско прераждане и преустройство на лунната повърхност! Структурата е не само обитаема, но и разширяваща се. Той също така се занимава с изключително многофункционални и експлоатационни структури по силата на различните мисии на Луната.

Очевидно има "максимална" продължителност на употреба. Останките могат да приемат общо осем души за период от дванадесет месеца. Също така нека не забравяме удобството! Лунната собственост е проектирана така, че да може лесно да се транспортира на всеки ракетен носител. Сглобяването му, според експерти, е много просто, като се има предвид, че сглобяемите части включват определена система за монтаж: напълно автономна! Това ще позволи на щастливите потребители на тази иновация да извършат всяка операция в пълно спокойствие и комфорт.
Формата на конструкцията очевидно е цилиндрична. Той също така подчертава наличието на авангардни технологии, които ще ви позволят да увеличите максимално използването на съществуващите ресурси на сателитно ниво. Като например вода и лед, избягвайки всякакви отпадъци. Всъщност те ще бъдат включени в системите за производство на горива, което прави всичко определено по-екологично.
Очевидно не липсват притесненията на потенциалните купувачи. Те включват способността да издържат на неравномерните условия на лунния терен. Въпреки това няма недостиг на кредитори, които са заинтересовани да инвестират в този авангарден проект. Предполага се, че до 2028 г. тези съоръжения ще бъдат на разположение, но се предполага, че минимални разходи от над милиард долара на кабина ще достигнат този важен момент.

Докато чакате да получавате новини от нашия екип, ви каним да следите на нашия портал. С надеждата, че този проект може да бъде ориентирът, за да можем да говорим в бъдеще за пълноценно лунно недвижимо имущество, ние ще продължим да ви включваме във всички най-свежи и най-конкретни новини за наземните недвижими имоти!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB