Устойчив дом: съвети за 2020 г.

Често сме се занимавали с темата, какви биха могли да бъдат елементите, които правят дома ни възможно най-устойчив. С появата на нови технологии, но и с раждането на различни нужди, ние си поставихме за цел да направим дома си привързан към тези промени.

И тъй като новата година беше наскоро открита, помислихме да ви дадем някои съвети как да направите тези промени, дори без да правите прекомерни изкривявания.
Така че, ако сте готови и нямате търпение да започнете годината по най-екологичния начин, можем да започнем с чисто новите ни новини! В пълен стил Realigro разбира се!

Предполагаме, че този период от годината се счита за най-добрият за извършване на този вид работа. Също така да инвестираме в устойчивост, но това са интервенции, които могат да се окажат важни на икономическо ниво. Изложение на мотивите защо е важно да се претеглят разходите и измеренията на самата интервенция. Първата стъпка, която трябва да направите, е изборът на материали. Знаем, че освен да има различно естетическо въздействие, използването на дърво е валидно решение, за да направите дома си екологичен. Но къде и как да го използвате?
На първо място, основното предимство при използването на дърво се дава от високата производителност по отношение на топлоизолацията както през лятото, така и през зимата, но също така е перфектна като под, както и естетически приятна. Дървесината се комбинира перфектно с всеки аксесоар за обзавеждане.

Боите са вторият елемент, който днес ще анализираме. Не всеки знае, че именно този на боите е много важен избор. Всъщност има екологични бои, които са маркирани с екомаркировката на ЕС. Последният гарантира, че това е екологичен продукт, който следователно има много по-ниско въздействие върху околната среда от средното. Следователно жизненият цикъл на продукта се характеризира с нисък брой разтворители.
Следователно ползата е двойна. Както за нашето здраве, тъй като летливите органични съединения са значително по-ниски, така и за околната среда по отношение на замърсяването.

Осветлението е третият основен стълб, който трябва да се вземе предвид, когато искате да направите дома си по-зелен. След като говорим за отоплението на термоактивни фасади, за 2020 г. започваме отново от основите. Светлината играе решаваща роля за превръщането на жилището в жилище. Да за led лампи. Това е не само по-ефективна, както и устойчива технология. Но това са крушки, които не съдържат нито живак, нито олово. Те не генерират ултравиолетово лъчение, имат рециклируеми компоненти и не на последно място, консумират по-малко CO2.

Това са малки трикове, които трябва да вземете предвид, когато искате да дадете на дома си глътка свеж въздух. Но ако сте любопитни да знаете повече, дори и за световните недвижими имоти, просто трябва да сте в течение на нашия портал!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB