Недвижими имоти и избори: странна връзка

Една от най-популярните теми през последния период е тази, свързана с известните избори за президент на Съединените американски щати. Не, нямате грешен портал, винаги ние от Realigro разговаряме с вас. Днес решихме да ви позволим да откриете наистина интересно любопитство. Тази, свързана със странната връзка между президентските избори в САЩ с недвижими имоти. Любопитни сте, нали? Бъдете сигурни, защото скоро ще научите повече.
Данните са ясни: изборите оказват влияние върху потенциалните купувачи на недвижими имоти. Но как?

Предполагаме, че 16% от американците са заявили, че също са готови да напуснат страната си, ако привилегированият кандидат не се окаже победител в изборите. В детайли е възможно да се идентифицират три различни макрокатегории. Първият, съставен от онези, които несъмнено биха напуснали страната, вторият, представен от тези, които биха обмислили тази възможност; третата, характеризираща се с тези, на които е гарантирана ползата от съмнението. Което означава, че картирането на жилищния пазар в САЩ също ще се промени. Но откъде идва всичко това? Според психолозите не става въпрос само за политическо недоволство. Зад това екстремно решение стои много повече. Всъщност победата на един от двамата кандидати ще представлява напълно различна динамика по отношение на финансови и правни бариери, ограничена до аспекта на недвижимите имоти. Освен това увеличаването на разликата между онези, които биха желали да напуснат страната в тази ситуация, е ясният признак на нация, която все повече се разделя на политическо, но и на социално ниво.

Но има елемент, който обединява двете фракции. Всъщност има процент, който поставя възможността за закупуване на нов имот в ръцете на Върховния съд. Това е така, защото този орган представлява емблемата на правата и защитата по отношение на здравеопазването и гражданското благосъстояние, което води потенциални инвеститори в американската тухла до граница на несигурност. Следователно не е възможно да се изчисли колко хора и принадлежащи към кой щат на САЩ биха желали да се преместят. Казано по-просто, потоците не могат да бъдат предвидени по отношение на генериращите зони и входящите зони.

Единствената сигурност дава тази странна връзка, която изглежда е установена между политическо решение, насочено към избора на най-важния човек във всички щати, и решение за жилище. С други думи, американците биха се заинтересували да се преместят, ако новият президент не е в съответствие с техните ценности. Но има и още. Би било погрешно да се приписват тези разсъждения единствено и изключително на отделни граждани. Пазарът на офиси също е на път да се промени. Като се има предвид, че същата нагласа беше показана от големи корпоративни групи.
Накратко, изглежда, че най-очакваното събитие в Америка е дестабилизиране на гражданите по различни начини. Но желаете ли да научите повече? Ако отговорът е да, продължете да следвате нашата колона. Всеки ден интересни статии за пазара на недвижими имоти и за това как събития като тези могат коренно да променят недвижимите имоти, както местни, така и международни!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB