Hygge във вашия дом: напълно датска новост

Замисляли ли сте се какъв е най-добрият начин да направите дома си по-щастлива среда? Въпреки че може да има много предпазни мерки, трябва да се помни, че това не винаги е просто начинание. И двете, защото ние сме малко жертва на модата и защото не е възможно да направим дома си проекция на нашата личност на 100%.

И все пак има истинска датска философия, която се основава именно на постигането на състояние на благополучие на закрито.
Ето защо решихме да напишем малко ръководство, след тази философия, за да се опитаме да разберем какви са диктатите на хигеса. Скоро ще разберем защо тази новина полудява сред собствениците на жилища!
Най-щастливата страна в света, Дания, роди това напълно иновативно настроение. Ядрото на тази философия е основно едно: да променяте вътрешната среда на малки стъпки, малко по малко.
Но откъде да започнете?
Изоставянето на постоянното търсене на съвършенство е първата стъпка, която трябва да предприемем, за да влезе в хигиенната перспектива. Сбогом на перфектно изгладени чаршафи и приветстваме несъвършени, но приветливи детайли.
Всичко се основава на това, че всеки момент от деня е специален, въпреки тяхната простота.
Затова нека не живеем просто във всяка стая за това, което е, а за това, което потенциално би могло да бъде.
Пример? Ако обичате комфорта и бавните ритми, започнете от спалнята. Вмъквайки възглавнички и слоеве топли и меки одеяла, ще се почувствате много повече у дома и „поглезени“ от ранните часове на сутринта. Как да не го наречем добро утро?

Но да продължим. Според тази философия всичко, което дава представа за живота, оказва положително влияние върху нашия ум. Холът, например, обикновено рядко използван, трябва да се използва максимално, не само в редки случаи. Поради тази причина Hygge препоръчва да го украсите с естествени елементи, прости като растенията, които могат да дадат усещането за опит дори в стая като тази.
И какво по-добро време от конвиалността, ако не това, свързано с обяд или вечеря? Знаеш ли, храната винаги поставя всички в съгласие. Но как можете да направите трапезарията си още по-приветлива и хигична?
 Не са необходими разкошни елементи. Няколко елемента, свързани с миналото и точки на топла светлина, като например свещи, са достатъчни. Не забравяйте и материалността на предметите. Hygge има за цел да направи домовете „щастливи“, защото използва всичките пет сетива на човека.

Включително докосване. Дървена маса с естествени и повдигнати вени, използвана като кът за кафе или като основна маса, кът за четене, съставен от възглавнички и мини библиотека, съставена от стари книги, с класическия аромат на пожълтяла хартия, ще бъде валидна помощ за благополучие на тялото, но и на вашия дом.
Да не забравяме, че всичко трябва да се базира на ежедневието ви. Същественият момент на тази философия на щастието е именно това. Направете обикновения специален.

 Така че, възползвайте се от тези малки трикове и направете дома си и по-щастливо място!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB