Рециклирана къща: супер зелена!

Вече знаете. Ние от Realigro винаги търсим наистина необикновени новини. За да ви накара да направите истинско пълно потапяне в международния пазар на недвижими имоти. Във всичките му форми. Причина защо дори днес искаме да споделим супер новина с вас. Може би най-емблематичната, тъй като е пример за това как зеленият живот се превръща в реална философия на живота за мнозина. Млади хора и възрастни.

Така че, ако и вие искате да знаете повече, можем да открием нашата колона!
Преди да се впуснете в детайлите, които правят тази рециклирана къща наистина супер зелена, е необходимо да направите крачка назад, за да разберете какво всъщност означава да живеете зелено. Във всекидневния живот всеки от нас извършва безкрайни действия, които могат да имат значителни последици за околната среда.

Да имаме екологично отношение означава да се опитваме да наблюдаваме въздействието, произтичащо от ежедневните ни действия. С други думи: избягвайте прекомерната консумация, не замърсявайте околната среда и намалете използването на тези неразградими материали.
Въз основа на горното, не е изненадващо как къщата, която ще опишем, може да бъде максималното постигане на тези цели.
Но нека да стигнем до същността на тази рубрика. За да разберете как изглежда тази супер рециклирана къща! На първо място, говорим за „мини къща“, много малка, но изключително функционална къща. След първоначалния бум на мини къщи, открити наскоро, изглежда, че това явление все още расте! Но това не е всичко. Освен естетически приятна, тази мини къща има и колела. Накратко, супер функционално!

Но къде е? Кой го е замислил?

Въпросната къща е стара мобилна каюта, разположена в Пенсилвания. Създателят на проекта Коди Макаревицн искаше да създаде първата икономическа, мобилна и преди всичко екоустойчива алтернатива. Нека се опитаме да разберем какви са силните страни на тази структура. Въпреки че това е малка къща, няма недостиг на всички възможни удобства. Оборудван с партер и мецанин, той има телескопично стълбище, което свързва долната зона с мецанина. Там, където е, има легло и допълнително покривно покривало. В допълнение към всички устойчиви материали, като тоалетната за компост и различни стоманени сайдинги, къщата разполага и с греди от стара плевня и предмети, спасени от други проекти. Накратко, перфектен микс, който гарантира комфорт, пълнота, естетика, но и икономичност!

Само на 14 квадратни метра всъщност беше възможно да се направи революция в стара хижа. И преди всичко, дайте нов живот на материали, които сега изглежда са загубили своята функция.
Но това, което прави тази къща наистина специална, е зелената философия, която създателят й възприе. Глътка свежест, която сякаш обхваща дори млади хора, които, търсейки нов дом, изискват по-малко комфорт и по-голяма устойчивост.

Кой знае дали ще има и други новини, подобни на тази. Ние от Realigro нямаме търпение да ги споделим с вас! Винаги тук, в любимата си колона!
А вие, бихте ли получили някога супер устойчива малка къща?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB